Paulina Danielsson om relationen till Malte Grkovic idag

Paulina Danielsson och Malte Grkovic

Trots att Paulina Danielsson var bestämd med att inte få känslor i Paradise hotel verkar hon nu ha fått det för Malte Grkovic. Nu öppnar hon upp om relationen till honom idag.


Paulina Danielsson
är just nu aktuell med sin fjärde säsong av reality-serien Paradise hotel. Tillsammans med andra välkända reality-profiler som Alexandra Nord och Hanna Bodelson kom hon in som en av drottningarna i programmet och har sedan dess tillsammans med de andra rutinerade spelarna styrt och ställt inne på hotellet. Men i kvällens avsnitt kliver ännu en drottning in som kommer att ställa till det lite för Paulina.

Det är nämligen Cornelia Gyllborg som är den nya spelaren. Med en tidigare säsong av Paradise hotel i bagaget vet hon denna gång vad det är hon vill ha, och efter att ha träffat varje kille en och en får nu hon välja vem hon vill bilda par med och också bli immun med. Men till Paulinas stora besvikelse är det Malte Grkovic som blir den utvalda. Malte och Paulina har nämligen myst en hel del på hotellet, och deras tid tillsammans har skapat känslor hos Paulina hon önskar att hon inte hade.

”Jag har känslor för Malte”


När kvällen är kommen och det är dags att bestämma vem man ska sova med blir det triangeldrama mellan Paulina, Malte och Cornelia. Malte och Paulina har nämligen bestämt redan innan att de ska sova tillsammans, men efter att Cornelia fått klorna i honom kommer han tillbaka till Paulina för att berätta att det istället är Cornelia han vill sova med. Detta sårar Paulina rejält, och i en synk berättar hon sedan om varför det tar så hårt på henne.

– Ja, jag har känslor för Malte. Vilket är jättejättejättejobbigt och dåligt för mig, säger hon.

När Malte sedan kommer till henne för att prata ut om situationen är hon öppen med sina känslor även för honom.

– Jag hade inte reagerat såhär om jag inte tyckt om dig. Jag tycker om dig skitmycket, säger hon då varpå Malte blir chockad.

– Jag trodde inte Paow brydde sig så mycket som hon kanske gjorde. Jag hade ingen aning, säger han.


Paulina om relationen till Malte idag


Paradise hotels pressträff berättar Paulina för Hänt om relationen till Malte idag.

– Vi är bara vänner. Jag och Malte har väl hållit på lite, men nu är vi bara jättejättebra vänner, säger hon.

Och på frågan varför det inte fungerade mellan de svarar hon:

– Jag vet inte. Vi bråkade inte eller något, utan det rann bara ut ur sanden typ. Men vi bodde jättenära varandra hemma i Sverige förut så då hängde vi typ varje dag och sen har vi hängt väldigt mycket på senaste tiden nu också.

LÄS OCKSÅ: Paradise hotel-Erica Lindberg och Patrik Ekblom är ett par

LÄS OCKSÅ: Alexandra Nord och Paows relation efter Paradise hotel 2020


FOTO: TT