Alexandra Nord och Paows relation efter Paradise hotel 2020

Paulina Paow Danielsson och Alexandra Nord.

TT
Alexandra Nord och Paulina ”Paow” Danielsson var inte allt för glada över att se varandra i Paradise hotel.
För Hänt avslöjar de nu sanningen om sin relation samt vad tittarna aldrig fick se.

Det har varit två intensiva veckor av den nya Paradise hotel-säsongen. Flertal deltagare har redan tvingats ut från hotellet i Mexiko.

Starka känslorna över Paows ankomst till hotellet

I år är det inte bara nya deltagare på plats utan åtta drottningar gör dessutom comeback i reality-programmet. Först in var Alexandra Nord, 26, som klev in på hotellet redan under den första kvällen. Dagen därpå dök både Paulina "Paow" Danielsson, 26, och Josefin ”Josie” Capllonch, 33, upp.

De två nya drottningarnas ankomst väckte blandade känslor hos Alexandra som trivdes bra som ensam i rollen. När hon fick syn på Josie blev hon glatt överraskad men att Alexandra och Paow inte hade en allt för god relation stod inga tvivel om.

– Sen ser jag den här trötta jävla katten Paow, säger Alexandra i programmet när hon uttryckt sin glädje över Josies ankomst.

– Jag är inte skittaggad på att Alexandra är här, hon är inte min favoritmänniska, säger Paulina.

Orden kring parceremonin som tittarna aldrig fick se

Under onsdagens parceremoni visade Tanja Kallin, 22, upp att hon var en riktig spelare. Alexandra och bästa vännen Hanna Bodelson, 22, hade nämligen gjort upp en plan för att säkra sig själva och få ut Tanja. Men så blev inte fallet, istället var det Alexandra som tvingades lämna programmet – något hon snabbt anklagade Paow för att ligga bakom.

För Hänt berättar nu Alexandra anledningen till de hårda orden – det var nämligen en hel del som tittarna inte fick se.

– Det låg väldigt mycket bakom allt, det var mycket drama från tidigare. Så det var därför jag bara kände att jag orkar inte med Paow. Sen var vi inte osams i huset men något som man inte får se i programmet är att Paow var den enda som visste om våran plan inför parceremonin. Så det var därför jag trodde att Paow hade sagt det till Tanja för att hon ville ha ut mig, säger Alexandra och fortsätter:

– Man får ju också se att jag kramar henne när jag åker så jag var inte arg på henne. Hon sa också att hon inte visste. Man får inte se hela sekvensen men på parceremonin så pratar vi ut och Paow säger att hon faktiskt inte har sagt något. Och så sa jag förlåt, men de har de klippt bort. Så det var inte så stor grej som det såg ut som på tv.

Sanningen om relationen idag

När Hänt når Paulina förklarar hon att relationen mellan henne och Alexandra idag inte är god.

”Jag tycker att hon är lika intressant som sten och rätt korkad där inne”, skriver Paulina i meddelande till Hänt och forsätter:

”Vi är inte vänner efter att hon snackade skit om mig i en podd. Som sagt falsk och osäker man ska alltid smöra. Är så klar med sådana människor efter att ha hållit på med detta i så många år”

Även Alexandra uttalar sig om huruvida kontakten mellan dem ser ut idag.

– Hon hängde ut mig rätt nyligen och sa att jag såg ut som en clown. Men jag vet inte, jag tar inte Paow så seriöst. Jag bryr mig helt ärligt inte om vad hon säger eller tycker om mig. Det är inte som att vi är kompisar, vi umgås inte direkt. Jag tycker ingenting, jag lägger ingen energi på henne, säger Alexandra.

Duon har dock setts sedan inspelningarna i Mexiko.

– Vi träffades på pressträffen och hälsade. Jag sväljer min stolthet och jag är inte långsint, jag orkar inte drama och bråk så jag var ändå trevlig mot henne när vi träffades och då var hon trevlig tillbaka. Det är det som är med henne, man vet inte riktigt vart man har henne. Ena sekunden så är man vänner och sen helt plötsligt hänger hon ut en.

Läs också: Här är Paradise hotel-deltagarna som gör comeback hösten 2020

Bild: TT