Här är Paradise hotel-deltagarna som gör comeback hösten 2020

En ny säsong av den skandalösa reality-serien Paradise hotel är äntligen tillbaka.
Nu avslöjar NENT vilka välkända ansikten som kommer checka in på hotellet i år.
– Gummorna är tillbaka och denna höst kommer bli så himla sjuk. Nu längtar vi till premiären, säger programledaren Rebecca Stella.
Slå på ljud

Paradise hotel är den omtalade reality-serien där ungdomar åker till Mexiko för att festa och tävla mot varandra i ett socialt spel. Genom åren har programmet letts utav ett flertal stora profiler så som Alex Schulman och Malin Gramer, men sedan tre år tillbaka är det ingen mindre än influensern och entreprenören Rebecca Stella som styr och ställer på hotellet.

Den 21a september har den trettonde säsongen av realityprogrammet äntligen premiär, och den här gången är det ingen tvekan om att det kommer vara kvinnorna som man får passa sig för. Nu avslöjar NENT group vilka reality-stjärnor vi kommer få se i årets säsong.

Oron över corona

Förra säsongen blev en händelserik säsong och som vanligt fick tittarna bevittna en hel del drama, kärlek och svek. Marcus “Mcuze” Johansson, gick ut som ensam vinnare efter att ha kastat kulan på sin vapendragare och partner Nicole Wennerström Larsson. Kulan kastades på 100 000kr, vilket resulterade i att Nicole blev berövad på vinstpengarna medan resten av gruppen fick dela på 400 000kr.

Men då väldigt mycket av underhållnings-tv bygger på koncept där många människor samlas, och väldigt ofta också utomlands, var det många som i början av pandemin var oroliga för hur krisen skulle komma att påverka programmen. Det började bland annat cirkulera rykten om att Paradise hotel skulle spelas in i Sverige istället för Mexiko, och många var fundersamma på hur resultatet skulle bli. Men nu är den nya säsongen kommen, och trots den pågående krisen är det tittarna kommer att få se utspelat på samma lyxhotell som vanligt. Säsongen som kommer att sändas nu är nämligen inspelad innan pandemin drog igång.

– I dessa svåra tider är vi extra glada över att kunna erbjuda en ny säsong av trotjänaren Paradise Hotel till våra tittare, säger Filippa Wallestam, Chief Content Officer på NENT Group, som producerar Paradise hotel.

Reality-drottningarna som kliver in

Men som om inte en till säsong av programmet är roligt nog kan NENT även avslöja att hotellet i år kommer vara väldigt kändistätt. In på hotellet checkar nämligen en hel drös av reality-veteraner in den här gången.

Bland stjärnorna som checkar in på hotellet hittar man bland annat namn som Emma Hellström, Josefin ”Josie” Capllonch, Alexandra Nord, Cornelia Gyllborg, Erica Lindberg, Helen Ablatova, Hanna Bodelson och Paulina ”Paow” Danielsson.

– Gummorna är tillbaka och denna höst kommer bli så himla sjuk. Nu längtar vi till premiären och kom ihåg att ALLT kan hända på Paradise Hotel, säger programledaren Rebecca Stella.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!