Paulina Danielsson om regelbrottet i Paradise hotel – berättar det tittarna inte fick se

Paulina Danielsson om regelbrottet i Paradise hotel – berättar det tittarna inte fick se

Tidigare i höst berättade Paulina Danielsson om sitt hemliga möte i Mexiko med Paradise hotel-deltagaren Alexander Ekdahl.
Nu avslöjar hon nya detaljer om det som tittarna inte fick se.
Jasmine Gustafssons relation till Paulina Danielsson
Slå på ljud

Höstens säsong av det populära reality-programmet Paradise hotel är över. Det hela slutade med en final mellan Patrik Eklom, Tanja Kallin och Diana Moseni och Sebastian Månsson. Det var de sistnämnda som tog hem det hela och det slutade med att Sebastian kastade kulan

Men för att komma dit har de tävlat mot andra starka spelare i programmet, så som all-star stjärnorna Paulina "Paow" Danielsson och Hanna Bodelson. I en story på Instagram berättar Paulina nu om de hemliga regelbrotten som begicks under hennes tid i Mexiko.

Paulinas hemliga möte med Alexander

Några deltagare som åkte ut tätt inpå varandra var Paulina och Alexander Ekdahl, och i en intervju med Hänt har Paulina tidigare avslöjat att de två stötte på varandra utanför hotellet och därefter hängde trots att de egentligen inte fick det.

– Jag har ju varit där rätt mycket och kom på att det ligger ett hotell i närheten som det brukar vara deltagare på för att jag själv har bott där. Så jag bara ”fan jag knallar dit”, berättar hon.

Det visade sig att hotellet hon letade efter bara låg någon kilometer därifrån och när Paulina gav sig dit stötte hon på Alexander. Sedan dess hängde de varje dag i två veckor och tillsammans åt de mat, solade och badade.

Men på Instagram avslöjar Paulina nu nya detaljer om det hemliga mötet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paulina avslöjar nya detaljer om hemliga träffarna i Mexiko

Under flera stories berättar Paulina mer ingående hur det faktiskt gick till när hon hittade Alexander, och hur länge de hängde tillsammans innan det var dags för de båda att åka hem. Men nu i efterhand kan hon också berätta att det inte bara vara hon och Alexander som hängde.

”Sedan dess hängde vi i liksom två veckor, för jag var kvar i Mexiko i hela två veckor,” skriver hon innan hon fortsätter:

”Sen gick vi till ett annat hotell på en annan strand där vi blev jagade av krokodiler. Och där hittade vi Hanna. Egentligen får man ju inte umgås, men nu gjorde vi det ändå.”

Även reality-stjärnan Hanna var alltså med på de hemliga mötena i Mexiko.

LÄS OCKSÅ: Patriks relation med Arvid idag – efter dramat i Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Så ser Diana Moseni och Tanja Kallins relation ut idag – efter Paradise hotel

FRÅN FÖRSTASIDAN