paulina danielsson

Paulina "Paow" Danielsson om natten med Måns Zelmerlöw

Paulina "Paow" Danielsson om natten med Måns Zelmerlöw

Innan Måns Zelmerlöw träffade hustrun Ciara levde han ett fritt singelliv och dejtade andra tjejer.
Nu kan reality-stjärnan Paow avslöja ett och annat om deras nätter tillsammans.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023
0:21

Efter reklamen: Casanovas om känslorna inför Mello 2023

(0:21)

Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 36, har haft några uppmärksammade romanser och relationer under årens lopp. Idag är han lyckligt gift med hustrun Ciara Zelmerlöw, 35, och de har sönerna Albert och Ossian ihop.

Men innan Ciara kom in i bilden hade Måns några andra omtalade relationer. Många fans har nog koll på att Måns även haft en relation med tv-profilen Marie Serneholt, 39. Men Måns hade en relation även innan dess. Närmare bestämt med ex-flickvännen Helena Thiman.

Helena fanns vid Måns sida i början av karriären. För att vara specifik så var det under tiden som han medverkade i tv-programmen Idol, där han slog igenom, Let's dance och Melodifestivalen.

Så träffades Paow och Måns Zelmerlöw

Men någon som kanske var ännu mer hemligt är att Måns och Paulina "Paow" Danielsson, 29, även haft ögonen på varandra.

Paow slog igenom med dunder och brak i Paradise hotel 2013. Sedan dess har hon dykt upp i dokusåpan ytterligare tre gånger och varje gång blir det succé. Tittarna älskar henne i tv-rutan och hennes frispråkiga personlighet gör henne både omtyckt och ständigt aktuell på olika sätt och vis.

Någon som, enligt Paow själv, älskade henne i Paradise hotel är ingen mindre än Måns Zelmerlöw. På den vägen började deras kontakt.

– Nej alltså, det var såhär. Vi var ju på Kristallen-galan (2014) och Måns kom ju faktiskt fram till mig och bara “jag älskar dig i Paradise hotel” typ. Så Måns bara “kan jag få ditt nummer” och jag var lite såhär att jag hade ju pojkvän då, eller jag dejtade en kille iallafall, berättar Paow för Hänt.

Paow om sexet med Måns Zelmerlöw

Till en början var Paow lite avvaktande till Måns förslag. Men senare under kvällen tänkte hon om och de tillbringade natten tillsammans.

– Så jag var lite osäker när han frågade om jag skulle med hem. Så jag ba “fan, nej det känns typ inge bra”. Men vi bytte ju nummer och jag gick ut, gick vidare och så blev jag jättefull och bara “fan ska jag åka till honom” och då sa mina gay-vänner att “ja såklart du ska!”, säger Paow till Hänt och fortsätter:

– Och så åkte jag dit och vi hade sex. Jag träffade honom en till gång ute i Stockholm faktiskt. Vi har haft sex två gånger.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN