Marie Serneholts erkännande om familjekampen: ”Intensivt”

Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist på röda mattan

Marie Serneholts senaste år verkar inte ha gått helt och hållet som på räls.
I sitt senaste blogginlägg berättar nu artisten och programledaren om den intensiva tiden under 2019.
"Jag kan knappt sammanfatta det här året om jag ska vara ärlig", skriver hon på bloggen.

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 36, träffade sin nuvarande sambo Fredric Palmqvist, 35, under hösten 2017. Efter det gick bara några få månader tills de avslöjade att de väntade tvillingar ihop.

Kärleksparets söner Philip och Nicholas fyllde ett år i september och Marie delade då med sig av mängder med bilder från ett-årskalaset på sin blogg.

Svar på tal

Hon passade även på att ge ett ordentligt svar på tal till sina fans. Nämligen så brukar Marie Serneholt inte bara blogga om familjelivet, utan även be läsarna om tips och råd.

Efter att hon frågat hur hennes läsare brukade göra med välling till deras barn tog det en oväntad vändning på bloggen. Hon fick som svar att hon inte borde ge sina barn välling över huvudtaget, då läsarna ansåg att tvillingarna är för gamla för det.

Detta var dock inget som Marie lämnade obesvarat – utan röt ifrån rejält.

“Det är fel när vissa kommer med smått bitska pekpinnar om hur man minsann borde göra och ifrågasätter andra mammors sätt att göra saker och ting”, svarade Marie Serneholt fansen.

“Intensivt på många sätt”

I slutet av året delade Marie med sig av en ärlig summering av 2019 där man förstår att det inte bara varit en dans på rosor.

“Vilket år detta har varit. Jag kan knappt sammanfatta det här året om jag ska vara ärlig. Det har varit minst sagt intensivt på många sätt och samtidigt helt magiskt”, skriver Marie Serneholt på sin blogg.

Hon skriver också att sönerna blivit småkillar och att hon älskar att lära känna dem mer och mer för varje dag som går. Och det har hunnits med en hel del detta år. Familjen har kunnat komma iväg på en resa tillsammans, men även Marie och Fredric kom iväg, bara de två, på en födelsedagsresa.

“Det har varit ett pusslande att få ihop livet med jobb och allt annat som hör livet till, men det har på något sätt gått. Och det mycket pga en familj som ställer upp i vått och torrt”, skriver Marie Serneholt tacksamt.

Men artisten och programledaren är redo för ett nytt år och ett nytt decennium med sina tre killar.

“2020 – vi är redo för dig!”, avslutar hon blogginlägget med och önskar sina läsare ett gott nytt år.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt