Patriks relation med Arvid idag – efter dramat i Paradise hotel

Paradise hotel.

Under säsongen har Patrik Ekblom försökt att få ut Arvid Stenbäcken från Paradise hotel.
Men när han under kvällens avsnitt får chansen så börjar han tveka.
Hur ser egentligen relationen mellan de två rivalerna ut idag?
Paradise hotel 2020
Slå på ljud

Under hösten säsong av Paradise hotel har tittarna fått se när Patrik Ekblom har jobbat för att få ut sin konkurrent Arvid Stenbäcken. I kvällens avsnitt får han sin chans – men då drabbas han plötsligt av samvetskval och överväger istället att låta Arvid Stenbäcken få stanna kvar, trots att de spelar på olika sidor.

– Det känns lite så där helt ärligt. Det känns så jävla fittigt mot honom att vi ska göra den här luringen, säger Patrik Ekblom till Erica Lindberg när de pratar inne på rummet.

– Ja men man är ju en fitta liksom, svarar hon.

– Ja men vi har ju total-lurat honom, jag vill inte avsluta på det sätter, menar Patrik Ekblom.

Han går också och pratar med Arvid Stenbäcken och säger att gruppen kommer vända sig emot honom om han skulle rädda Arvid, något som Arvid inte håller med honom om.

Skuldkänslorna efter planen

Man ser sedan när Patrik Ekblom går runt på hotellet och våndas och han ser plågad ut.

– Det här var ju min plan från början, och nu går den i lås. Och då får jag skuldkänslor istället., säger han och fortsätter:

– Det är mycket snack här inne om att man ska skilja på kärlek och spel, men det värsta är nog att skilja på vänskap och spel.

Lite senare under dagen har Patrik och Arvid ett snack på tu man hand.

– Det finns bara en kille jag klickar med på det här sättet och som jag kan ha kul med och det är dig. Du gör precis om du vill göra och jag åker mer än gärna ut på grund av dig och du ska veta att du har alltid min röst. Det är helt lugnt, säger Arvis Stenbäcken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Arvids reaktion efter Patriks drag i parceremonin

När det väl blir parceremoni så blir det mycket riktigt så att Patrik Ekblom och Arvid Stenbäcken står bakom Diana Moseni båda två. Och till slut blir det Patrik som Diana väljer.

Arvid tar dock beskedet om att han får lämna hotellet bra och hyllar min motståndare Patrik för att han är ”genuin rakt igenom”.

– Det är så svårt att vara arg på en kille som man tycker om så mycket, säger Arvid efter att han har fått lämna men lägger också till att han blir lite irriterad över att Patrik hade kunnat rädda kvar honom men valde att inte göra det.

Så ser relationen mellan Patrik Ekblom och Arvid Stenbäcken ut idag egentligen? Nu berättar Patrik för Hänt:

”Arvid är den killen jag har träffat flest gånger efter huset trots att han bor i Göteborg och jag bor i Stockholm. Så vår relation är definitivt fortfarande fin. Grym kille!”, skriver han i ett meddelande.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz har börjat dejta efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

LÄS OCKSÅ: Erica Lindberg och Patrik Ekblom är ett par – efter Paradise hotel

FOTO: Viaplay

FRÅN FÖRSTASIDAN