LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

31 år yngre Ida pekas ut som Patrik Sjöbergs romans – nu berättar han för Hänt

12 jan, 2018 
AvLotta Gray
LÄS OCKSÅ: Patrik Sjöberg är singel igen efter ett år med Emelie
Annons

Friidrottsprofilen Patrik Sjöberg, 53, uppgesha en ny kärlek. När han nyligen kom till galan ”Tillsammans mot cancer” var det i sällskap med Miss Universum-deltagaren Ida Ovmar, 22. De verkar uppenbarligen vara ett par och har i flertalet andra medier pekats ut som par, men när Hänt frågar är Patrik förtegen och dementerar en eventuell romans. 

– Nej, vi är bara vänner, säger han till Hänt. 

22-åriga Ida kommer från Jokkmokk och tävlade för Sverige i Miss Universum för ett år sedan. Hon har tidigare varit med i andra skönhetstävlingar och är ursprungligen same.

Kroppsspråket dem emellan talade dock sitt tydliga språk om att de trivs i varandras sällskap och på röda mattan höll Patrik om Ida. 

Sedan tidigare har idrottsprofilen dottern Isabelle, 17, tillsammans med exflickvännen Therese Lorentzon, 45. Patrik Sjöberg var under ett års tid ihop med Emelie Kjell, 30, men relationen tog slut i november 2015.

https://www.instagram.com/p/BVdbyyCgCns/?hl=sv&taken-by=idaovmar

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl, Instagram

Annons