LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Patrick Ekwalls okända lyxliv med nya flickvännen – bilderna visar

18 maj, 2024 
Loke Westberg
Trots att han synts i tv-rutan i cirka tre decennier har Patrick Ekwall hållit ganska låg profil privat.
Nu visar han dock upp bilder på hans otroliga lyxhus i Stockholm.
”Home sweet home”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgångBrand logo
Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgång

Sportjournalisten Patrick Ekwall, 58, slog igenom i början av 90-talet när han blev anställd hos TV4 som sportchef och programledare för Skåne-Sporten.

Sedan dess har han bland annat skrivit på sin blogg på Fotbollskanalen och jobbat som expert för TV4 under olika fotbollsmästerskap. Han har dessutom startat sitt eget skomärke, Difficult by P.

Patrick Ekwall blev änkling 2021

2017 gifte sig Patrick Ekwall med Hannah Ekwall, som han också har dottern Tindra, 10, med. Patrick och Hannah var gifta fram till 2021, då Hannah tragiskt nog avled till följd av bröstcancer efter att ha kämpat mot sjukdomen i ett års tid.

”För sex månader sen lämnade Hannah oss; så brutalt, smärtsamt, orättvist och ofattbart. Ett halvt år utan mamma, fru och vår allra bästa och härligaste vän. Det är fortfarande så overkligt. Som om det inte fick hända, men gjorde det ändå. Jag vet inte hur vi tagit oss vidare, men vi har gjort det ändå. För att vi måste och för att Hannah hade blivit vansinnig om vi inte hade gjort det. Det är så jag tar mig bäst genom tunga stunder, jag gör som Hannah ville att vi skulle göra. Leva!”, skrev han på Instagram ett halvår efter Hannahs tragiska bortgång.

Annons

Efter ett par tunga år av sörjande hittade fotbollsfantasten Patrick Ekwall kärleken på nytt i Camilla Coene, 40, förra året. Men det var inte helt okomplicerat eftersom båda två har barn sedan tidigare.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, har Patrick sagt till Aftonbladet.

Än så länge delar inte paret samma adress, Camilla Coene är nämligen bosatt på Lidingö medan Patrick Ekwall bor i en villa i Bromma. Enligt Hitta är hans hus värderat till drygt 17 miljoner kronor.

Bilderna från Patrick Ekwalls lyxiga villa

Nu visar han upp bilder från den lyxiga kåken, som bland annat har en swimmingpool, på Instagram.

Till inlägget skriver han: ”Home sweet home.”

FOTO: Instagram / TT

Annons