LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så är Patrick Ekwalls dotter Tindras relation till nya flickvännen

16 okt, 2023 
Det var i somras som Patrick Ekwall kunde bekräfta att han hittat kärleken på nytt i Camilla Coene.
Nu kan Patrick berätta hur relationen är mellan hans dotter Tindra och nya flickvännen.
Annons
Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgångBrand logo
Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgång

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärlekslyckan är total för sportjournalisten och tv-profilen Patrick Ekwall, 58. I somras kunde han bekräfta att han funnit kärleken i pr-profilen Camilla Coene, 39, kom. Paret valde att hålla relationen hemligt ett bra tag innan de gick ut med den.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, sa Patrick till Aftonbladet vid avslöjandet.

Så är Tindras relation till Patrick Ekwalls nya flickvän

Patrick förlorade för drygt två år sedan sin hustru Hannah Ekwall, efter att hon under en tid kämpat mot bröstcancer. Tillsammans fick de dottern Tindra, 10.

Nyligen träffade Hänt Patrick och Camilla inför premiären av filmen Nelly Rapp. Camillas relation med dottern Tindra kom då på tal.

Annons

– Dom är supertajta, dom är grymma. Vi bor ju inte ihop, så vi träffas ju så mycket vi kan.

Vill ni flytta ihop på sikt?

– Det vill vi säkert men ja. Det är inte så enkelt att bara rycka upp barn och så. Det finns andra vuxna involverade. Det är bra nog som det är.

Därför känner du igen Patrick Ekwalls flickvän Camilla

Den nya kärleken Camilla jobbar som chef på en PR-byrå i Stockholm och har därför synts till på röda mattan flera gånger i olika sammanhang, så som på Rockbjörnen och Barncancergalan.

Camilla är alltså inte ovan vid att synas på olika event och galor. Hon har även synts till på röda mattan tillsammans med kändisen och mello-vinnaren John Lundvik, som hon bland annat gick ihop med på Barncancergalan.

Utöver de gånger vi kunnat glimta henne i minglet har hon även varit aktuell på PR-byrån, som inriktar sig på företag som designar exklusiva smycken.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Ola Axman/TT

Annons