TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Parneviks fast i orkanen: ”Total panik på alla”

07 sep, 2017 
AvJoakim Almén
Först Harvey nu Irma. Orkanerna avlöser varandra i väst och just nu drar Irma in över de karibiska öarna och Florida, något som tvingar familjen Parneviks att fly från lyxhemmet i Florida. – Det var total panik på alla som bor där nere i södra Florida, säger Jesper Parnevik till Aftonbladet.
Annons

USA, och framförallt Texas, har knappt hunnit andas ut efter orkanen Harvey framfart i slutet av augusti. Minst 60 personer rapporteras ha omkommit till följd av den tropiska cyklonen, och tusentals tvingades lämna sina hem.

Nu är nästa orkan här – Irma. Orkanen klassas som en kategori 5-orkan, vilket är samma styrka som orkanen Katrina hade 2005, och växer sig allt starkare i de karibiska öarna. I Florida, där familjen Parnevik bor, råder undantagstillstånd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jesper Parnevik, 52, skriver nu på Twitter att paret tvingas lämna sitt lyxhus, känt från TV3-programmet ”Parneviks”.

”Jag är i Tokyo och Mia flyger till Florida idag. Hon och Phoenix får stänga huset och ta sig därifrån. Kategori 5 leker man inte med…”, skriver han i ett inlägg på Twitter och syftar på frun Mia och sonen Phoenix, 16.

När Aftonbladet når Jesper berättar han om rädslan och oron.

– Mia landade som tur var i Florida i går. Annars hade Phoenix varit där själv vilket hade varit väldigt oroväckande, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag hoppas att Mia får tag på någon flygbiljett, eller någonting för alla flyg var slutsålda i går. Det var total panik på alla som bor där nere i södra Florida.

På Instagram reflekterar även Mia Parnevik, 49, över Irmas frammarsch.

”Det är orkansäsong. Så många människor påverkas av detta. Var rädda om er”, skriver hon.

Foto: Stella, Instagram, Twitter

Annons