TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Parneviks barnflicka Celie sambo med svenska stjärnan

21 mar, 2017 
Hänt
Adam Pålsson har gjort dundersuccé i tv-serien "Innan vi dör". Privat är han både pappa och dessutom sambo med Parneviks barnflicka Celie Sparre.
Annons

Han gick ur Dramatens elevskola för bara sex år sedan och slog igenom året därpå, 2012, i tv-serien “Torka aldrig tårar utan handskar”. I dag är Adam Pålsson, 28, redan en etablerad skådespelare både på Dramaten, film och tv. I det sistnämnda mediet har han gjort supersuccé i thrillerserien “Innan vi dör” där han spelar den strulige polissonen Christian, en roll och en inspelning som var det roligaste han gjort.

– Jag gav allt i åtta månader. Jag förändrade mitt sätt att leva och jobba. Klippte håret och gick upp fem kilo i muskler, lyssnade på dålig trance och började röka igen, berättar han i Café.

Nästa stora roll blir som Ted Gärdestad i Hannes Holms film som är under inspelning. En roll och en person som han en del gemensamt med.

– Jag kan absolut dras med känslor av meningslöshet och tomhet. Jag blir passiv och i värsta fall destruktiv, erkänner han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Christian (Adam Pålsson), Hanna (Marie Richardson), Davor (Alexej Manvelov). Foto: Peter Cederling/SVT

Glädjen finner han i skådespelararbetet, i det dagliga arbetet och förfinandet. Men han vill inte prata om sig själv.

Annons

– Jag skulle gärna vara ett blankt papper inför publiken, säger han. Jag vill inte att någon ska tro att de vet vem jag är. Sedan finns det andra förklaringar som är mer personliga. Jag har en grundkänsla, av olika anledningar, att jag tror att folk inte tycker om mig.

Privat är han sambo med kollegan Celie Sparre, 29, som vi senast såg i TV4-serien “Syrror”. Paret har dottern Dylan, två år, vars gudföräldrar är Jesper och Mia Parnevik. Celie var tidigare barnflicka hos Parnevik, vilket Jesper berättat i “Gäst hos Parneviks”.  

När Adam Pålsson någon gång tröttnar på film- och teaterlivet drömmer han om att extraknäcka i ett krogkök.

– Stå i baren. Vara lite Nisse. Hoppa in i disken. Kanske handlar det om att befria sig från prestationsmomentet, som ju är ständigt närvarande.

Av Emelie Arvidsson & Leif Schulman

Foto: IBL

Annons