Parnevik i slagsmål – talar ut om dramat: ”Hon hatade verkligen mig”

Parnevik i slagsmål – talar ut om dramat: ”Hon hatade verkligen mig”

Philippa Parneviks och pojkvännen Kalles kärlek blomstrar mer än någonsin.
Nu avslöjar hon ett okänt triangeldrama – som innehöll fysiskt våld.
– Vi slog varandra om vem som skulle få honom, berättar hon i senaste avsnittet av podcasten Itty bitty titty committee.
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna
0:48

Efter reklamen: Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

(0:48)

Slå på ljud

Realityprofilen Philippa Parnevik, 23, och pojkvännen Karl ”Kalle” Bergh, 24, har kilat stadigt i över ett år och deras kärleksrelation blomstrar.

– Jag tror att det är därför jag är mer lycklig och jag tror att det är därför vi har hittat tillbaka till varandra. Vi blir mer ett och det är jättemysigt, berättar Philippa i det senaste avsnittet av den egna podcasten Itty bitty titty committee, där hon poängterar att hon och pojkvännens relation fungerar bäst i New York.

Men i samma avsnitt av podcasten öppnar hon även upp om det okända triangeldramat, som kulminerade i att hon slogs med knytnävarna mot en romantisk rival. Vad hände egentligen?

Philippa Parneviks oväntade ord om relationen med ex-pojkvännen

Philippa hade, innan förhållandet med Kalle, en uppmärksammad relation med Harrison Chandon. När hon gästade äldre systrarna Peg Parneviks, 27, och Penny Parneviks, 25, podcast Pillowtalk i juni 2019 berättade hon om uppbrottet från ex-pojkvännen.

– Harrison gjorde slut med mig. Alltså jag visste alltid innerst inne att det här kommer inte vara den jag kommer gifta mig med.

Men trots det uttalandet verkade det ändå som om de båda hade skiljts åt som goda vänner. Någon månad senare publicerade hon ett inlägg på Instagram med flertalet bilder på Harrison.

Jag kallar det här bildspelet: Vem säger att man inte kan vara vän med sitt ex?”, skrev hon intill inlägget.

Men nu avslöjar hon ytterligare en detalj från det uppmärksammade förhållandet med Harrison, nämligen ett okänt triangeldrama.

Parnevik om okända slagsmålet – berättar om triangeldramat

Philippa och vännen Engla Löf har nyligen startat en podcast tillsammans där de bjuder in följarna i kompisgängets innersta kärna; bravaderna och detaljerna från deras vardag helt enkelt. Podcasten har fått namnet Itty bitty titty committee, det vill säga Kommittén för yttepyttesmå bröst.

I podcastens sjunde avsnitt, som också är det senaste, berättar vännerna om när de besökte restaurangen Kiki's, ett grekiskt ställe i New York, i veckan.

– Det var så sjukt, för kvällen innan var vi på bowlingstället och där springer jag på en tjej inne på badrummet. Hon är på riktigt den enda människan jag bråkat med i hela mitt liv, alltså fist fight, slagits, avslöjar Philippa då.

Hon fortsätter med att berätta anledningen bakom slagsmålet:

– Hon hatade verkligen mig för hon var kär i mitt ex och jag var också kär i honom. Vi slog varandra om vem som skulle få honom. Det var stört.

Efter att de tagit till fysiskt våld kunde de se konflikten från ett annat perspektiv. Philippa berättar att hon senare bjöd ut den romantiska rivalen på middag. De hade en härlig kväll tillsammans och idag finns det inget ont blod dem emellan.

Hon berättar också att hon, trots att hon bor i New York, ofta springer på den här bekantskapen i tid och otid.

– Sen kom vi till restaurangen [Kiki's reds. anm.] och hon [tjejen som Philippa slagit reds. anm.] är vår fucking servitör. Jag var så här ”Skämtar du nu? Det här är lite obehgaligt”. Hon är i alla fall jättegullig, avslutar Philippa.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN