TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Paradise Hotel"-Ulrika: "We just got married"

30 apr, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Först bebis och nu bröllop. "Paradise Hotel"-Ulrika har mycket att glädjas över.
Annons

På valborgseftermiddagen chockade “Paradise Hotel”-profilen Ulrika Forsberg, 23, sina följare med nyheten om att hon och kärleken Alexander Odén just gift sig. Det var strax efter 15-tiden som dokusåpaprofilen postade en bild på sig och kärleken poserande framför en limousine med plakatet “Nygifta”.

PH
På valborgseftermiddagen postade Ulrika en bild på sig och nyblivna maken Alexander. Foto: Ulrikas Instagram.

– Tack så mycket, det känns jättebra, säger Ulrika när Hänt ringer för att gratulera.

Paret som träffades i hemorten Östersund efter att Ulrika kommit hem från “Paradise Hotel”-inspelningarna i Mexiko har haft mycket att glädjas över det senaste halvåret. Kort efter att de flyttat in i drömhuset anlände deras efterlängtade bebis Villiam till jorden.

Annons
phu
“Paradise Hotel”-Ulrika och kärleken Alexander blev i början av april föräldrar för första gången. Foto: Ulrikas Instagram.

– I natt kl 02:25 så kom världens vackraste lilla kille till världen, så efterlängtad och älskad! Han kom och gjorde oss till en familj! Han är helt perfekt vår älskade son Villiam, skrev Ulrika på Instagram efter sonens ankomst.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons