LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paradise Hotel-profilens oväntade bebisbesked: "Kärleken har vunnit!"

03 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
Paradise Hotel-profilen har blivit mamma!
Annons

Hurra! En Paradise Hotel-bebis har kommit till världen! Det är Paulina Rousu, 26, som tog sig hela vägen till finalen i Paradise Hotel 2015 tillsammans med sin partner Mehdi Fortas, 26, som står bakom det lilla miraklet.

Tv-profilen har hållit sig undan rampljuset sedan hon medverkade i dokusåpan. Hon har funnit kärleken i sin partner Gustav Pettersson och i somras avslöjade paret att de väntade på en liten kärleksbebis!

Surprise; We’re having a little one! ??“, skrev hon då på instagram intill en bild på paret.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

https://www.instagram.com/p/BWZZ61ojxiv/?taken-by=paulinarousu

Men bara fyra månader senare avslöjar nu tv-profilen att bebisen nu kommit! Under helgen uppdaterade Paulina på instagram en bild på den nyfödda bebisen. Under bilden skrev hon: “Livet blir aldrig mer detsamma, kärleken har vunnit och jag har blivit mamma!

Annons

I kommentarsfältet gratuleras hon av sina följare. “Vilken sötnos, stort grattis?”, skriver en instagramanvändare och en annan fyller i: “Världens största grattis!! ???

Men huruvida det blev en kille eller tjej har Paulina ännu inte avslöjat.

https://www.instagram.com/p/BcMWvE8jJ7Y/?taken-by=paulinarousu

Bara timmar efter den första bilden la Paradise Hotel-profilen upp ännu en bebisbild på den nyfödda och pappan Gustav, med texten “Galet kär i er två!”.

https://www.instagram.com/p/BcNjhCsDSgs/?taken-by=paulinarousu

Stort grattis önskar vi på Hänt.se! 

Annons