TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

PH-profilen spelar in porr: "Vi har inga gränser"

14 nov, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Paradise Hotel-profilen Olinda Castielle spelar in porr och lever ett liv i lyx.
Annons

2005 var Olinda Borggren en av deltagarna i Paradise Hotel. Där hamnade hon i otaliga konflikter och bråk framför kamerorna.

Nu har tolv år passerat och Olinda bor i Marbella i Spanien med sin make Patrick Castielle. Paret spelar in porr och lever på sin hemsida.

– Vi delar med oss av vårt liv och vårt skapande i form av bilder, videofilmer, råd, meditationstekniker, personliga erfarenheter och tips för hälsa och sexuell framgång, säger Olinda till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mycket av materialet på hemsidan består av sexfilmer med Olinda och maken Patrick, men det finns också filmer där Olinda har sex med andra.

– Vi har inga gränser. Hela vårt budskap är att sluta med gränser och moraliska idéer om vad som är rätt eller fel. Följ ditt hjärta och ingenting kan bli fel. Sex är frihet. Livet är frihet om du vågar att släppa alla dina idéer och tankar om vad andra tycker och känner, och vågar följa din egen intuition och känsla, säger Olinda Castielle.

Enligt Olinda tjänar de stora pengar på hemsidan och de har över 5 000 betalande kunder.

– Pengarna är bonusen för att göra vad fan du vill, vara dig själv och leva fritt. Vi har tjänat miljoner på denna frihet och vår talang, säger Olinda Castielle.

FOTO: IBL

Annons