Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Arvid Stenbäcken avslöjar viktraset – 1 år efter fallolyckan

05 aug, 2019 
Arvid Stenbäckens ord om olyckan
Den tidigare Paradise hotel-deltagaren Arvid Stenbäcken skadade sig rejält när han föll sju meter från en balkong förra året. I ett inlägg på Instagram berättar Arvid att olyckan har resulterat i ett rejält viktras.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Det var förra året Arvid Stenbäcken, 26, gjorde entré i TV3:s Paradise hotel för första gången. Han blev snabbt en av de mest uppmärksammade deltagarna den säsongen och gjorde comeback i dokusåpan redan året därpå.

I våras fick vi alltså återigen se Arvid Stenbäcken på hotellet och väl där fick han starka känslor för Gabriella ”Bella” Andersson, 24. Paret är tillsammans än idag, trots att det i somras spekulerades i om de hade gjort slut. I ett meddelande till Hänt dementerade Bella ryktet om att relationen var över.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ingenting har hänt. Vi är tillsammans. Vi åker till Sicilien imorgon”, skrev Bella vid tillfället.

https://www.instagram.com/p/BzDox4ZoRgF/

Arvid Stenbäckens ord om fallolyckan 2018

För strax över ett år sedan, en kort tid efter att Arvid spelat in sin första säsong av Paradise hotel, var han med om en dramatisk olycka. Det var under ett nationaldagsfirande som han föll handlöst sju meter från en balkong.

Annons

– Skallen, nacken, ryggen, nyckelbenet, revbenen, foten, allt var krossat. Läkaren sa att det var 40 frakturer, berättade Arvid Stenbäcken för Hänt.

Fallet fick dokusåpa-profilen att förlora medvetandet och han lades in på sjukhus under en längre tid. Händelsen hade dock kunnat sluta ännu värre.

– Jag var en millimeter från att tappa känseln i nacken och nedåt, sa Arvid vid tillfället.

https://www.instagram.com/p/BkkQ1vXF13Q/

I ett inlägg på Instagram berättar Arvid Stenbäcken att olyckan har satt sina spår och att han fortfarande inte är tillbaka till sitt normala tillstånd.

”Sedan olyckan förra året har jag tappat ca 20kg, det gör ont att se sig själv så smal som jag är nu. Jag har aldrig riktigt brytt mig om att bli någon rippad kille men av olika skäl så har min självbild blivit skadad”, skriver han i inlägget.

Arvid vill inte att följarna ska tycka synd om honom, utan skriver inlägget med syftet att uppmuntra människor till att inte kommentera andra människors kroppar.

”Det jag vill säga till alla förhållanden där ute. Jämför aldrig er partner med ert ex eller någon annan för den delen. Ifall ni är missnöjd med hur formen på din partner blivit, motivera och försök tagga din partner istället. Jag ska berätta mer vad jag tänker och menar i ett youtubeklipp snart!”

https://www.instagram.com/p/B0quf8nH-CQ/

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons