LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bella Andersson bryter tystnaden – efter frågorna om Arvid Stenbäcken

16 jul, 2019 
Bella Andersson bryter tystnaden efter frågorna om Arvid Stenbäcken: ”Behövde ha en paus”
Efter följarnas oro väljer nu Gabriella ”Bella” Andersson att berätta hur det ligger till mellan henne och Arvid Stenbäcken i en lång video på Instagram. ”Jag har spelat in den här videon om och om igen för jag vet inte vad jag ska säga”, förklarar hon.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken träffades i den senaste säsongen av dokusåpan Paradise hotel. När vistelsen i Mexiko var över blev de snabbt ett par väl hemma i Sverige. Men relationen mellan kärleksparet har inte bara varit en dans på rosor.

Efter att paret inte synts ihop på flera veckor är deras följare nu oroliga över att Bella och Arvid ska ha gått skilda vägar. I kommentarsfälten på Arvids Instagram undrar flera:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Har du och Bella gjort slut?

Vad har hänt mellan dig och Bella?

Även Bella har fått liknande frågor, och nu väljer hon att bryta tystnaden om den nuvarande situationen med Arvid i en lång video på sin Instagram story.

– Jag har spelat in den här videon om och om igen för jag vet inte vad jag ska säga, eller hur jag ska säga det, eller vad det är, eller vad jag och Arvid är, hinner Bella säga innan hon bryter ihop i tårar.

Hon fortsätter:

– Vi två just nu, alltså komplicerat… Jag vill inte dela med mig av någonting utan att han är med på det heller. Jag vill inte göra det mot honom. Det jag kan säga är… jag tycker det handlar mycket om respekt från bådas håll. Vi har levt med varandra, vi har älskat varandra och vi älskar varandra fortfarande, inget snack om saken.

Annons

Bella har flyttat hem igen

Vad som faktiskt hänt mellan Bella och Arvid vill hon inte säga någonting om mer än att hon valt att ta en paus från allt och flytta hem till Norrköping.

– Det har vart väldigt mycket grejer som har hänt, vilket jag inte kommer att säga något om, men som har gjort att jag behövde ha en paus hemma hos mig i Norrköping. Jag behövde komma bort från allt som hade med PH att göra, och börja jobba här. Komma på fötter, komma bort från en jävligt strulig och jobbig period.

Tv-profilen förklarar att hon, trots att hon inte vill dela med sig av vad som hänt, tycker att det är viktigt att våga visa alla sina sidor på Instagram. Att inte bara visa upp sådant som är glatt, utan visa att man också mår dåligt ibland.

Trots att det är en uppenbart ledsen Bella som berättar om läget för sina följare avslutar hon med att uttrycka sin kärlek till Arvid.

– Det jag kan säga är att jag älskar honom och kommer alltid alltid älska honom, jag bryr mig om honom så mycket, trots våra motgångar och allt vi gått igenom.

FOTO: TV3

Annons