Paradise hotel-paret Kristian Täljeblad och Anna Pankovas bebisbesked

Kristian Täljeblad och Anna Pankova träffades när de bägge var med i Paradise hotel förra året. Nu avslöjar Kristian parets framtida bebis-planer.

De träffades under inspelningarna av Paradise hotel förra året. I dag bor Kristian Täljeblad, 27, och Anna Pankova, 21, tillsammans och är mer kära än någonsin. De driver en gemensam kanal på Youtube och lägger flitigt upp bilder och kärlekshyllningar till varandra på Instagram. Många av deras följare undrar ständigt när de ska ta nästa steg i relationen och skaffa barn, och nu kommer svaret.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Kristian har lagt upp en bild på Instagram och berättar att han och Anna har tillbringat dagen som barnvakter åt hennes lillasyster.

Det får mig att fundera över när jag vill skaffa egna barn. Men än så länge är jag nöjd med att spela Fortnite så länge jag vill. Är nog inte helt redo att ge upp det för blöjbyte…än” skriver han och avslutar med en blinkande emoji.

Skulle det bli en liten Paradise hotel-bebis så är det den första i Sverige. Vi håller tummarna för att vi snart får se landets första PH-bebis!

HETAST PÅ HÄNT: MY KARLBERG reagerar på TRISTAN & CASSIE under täcket

LÄS OCKSÅ: ”Mos” lögn framför Kristian – efter triangeldramat i Paradise Hotel

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ilska efter Paradise Hotel-finalen: ”Fyfan vad trist”

Foto: IBL