Artikeln innehåller reklamlänkar

Paradise hotel-Marcus i tårar efter Haidars påhopp

Haidar Juma, marcus Johansson och Emma Hellström bråkar i paradise hotel

Kaosartade scener utspelar sig i kvällens Paradise hotel. Till slut bryter Marcus Johansson ihop av Haidar Jumas påhopp. ”Jag vill lämna, jag vill åka hem”, säger han i tårar.

I kvällens avsnitt av Paradise hotel hånglas det friskt bland deltagarna. Efter att ha tillbringat en natt ihop fortsätter Emma Hellström, 25, och Marcus ”Mcuze” Hellström, 24, sin intima stund. Under festen på kvällen efter hamnar de två i en soffa och kysser varandra framför ögonen på de andra deltagarna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Någon som inte är glad över händelsen är Emmas partner inne i huset, Haidar Juma, 27.

– Hon får göra vad hon vill, men just nu är Marcus definitivt det största hotet på hotellet. Det finns ingen annan kille som klickar så bra med Emma. Jag försöker lita på Emma men man vet aldrig hur långt hon kan gå, säger han.

Senare under kvällen hamnar Haidar och Marcus i en vild diskussion angående varför Emma sov ihop med Marcus. Bråket tar en snabb vändning när Haidar plötsligt anklagar Marcus för att mobba honom.

– Absolut han är jätterolig, men hans skämt ibland, han vill få andra att vara offer i sitt skämt. Tänk på vad du säger för fan. Till slut så blir det en bomb, alltså man blir sur. 

Haidar tar upp ett tidigare tillfälle och ger exempel på när Marcus skojat om Haidar.

– Det är mobbning. Det är fucking mobbning. Dra åt helvete, skriker Haidar. 

Marcus vill lämna Paradise hotel efter Haidars påhopp

Marcus blir märkbart upprörd och tar illa vid sig av Haidars påhopp. När Haidar inte slutar går Emma emellan och skriker åt Haidar att sluta. Inte heller det hjälper och en kaosartad scen utspelar sig när allt fler deltagare försöker få slut på bråket.

– Ok, jag mobbar folk. Jag vill lämna, jag vill åka hem, säger Marcus och bryter ihop i tårar över påståendet. 

Han och Emma sätter sig längre bort och hon försöker trösta honom så gott det går. Inte heller det går hem hos Haidar som blir irriterad.

– Vem är det hon går och tröstar? Jo det är Marcus, säger han.

Emma Hellströms förklaring

När han efteråt konfronterar Emma säger hon att hon inte tar någons parti, men att hon tröstade Marcus då han var ledsen.

– Jag kommer alltid prioritera den personen jag ser är svagast, den jag ser är ledsen. Hade du gått iväg och gråtit, självklart hade jag gått till dig då. 

Haidar tycker själv att det var dumt att ta diskussionen just den kvällen, men säger att han kände att han var tvungen.

– Jag kände att det bara kom från ingenstans. Jag bara ”nej nu orkar jag inte mer”. Jag tycker det är mobbning, jag tycker inte det är schysst. Det är vad jag tycker. Men jag tror inte han tänker på det, säger Haidar.

 Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

LÄS MER: Bianca Ingrossos oväntade ord om Paradise hotel-Marcus: ”Kär”

LÄS MER: Rebecca Stella avslöjar: Därför diskades Jeppe från Paradise hotel

FOTO: TV3

Senaste nytt