Paradise Hotel-Marcus berättar sanningen om relationen med Erica

06 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Paradise Hotel-Marcus berättar sanningen om relationen med Erica
Marcus Johansson är just nu aktuell i realityserien Paradise Hotel. I programmet har vi sett hans stormiga relation med Erica Lindberg, som nu till synes är över efter att hon tvingats lämna hotellet. I podcasten Vad har Hänt? berättar Marcus om deras relation idag.
Annons

Jubileumssäsongen av TV3:s realityserie Paradise Hotel är igång nu under våren och säsongen har varit späckad med massor drama.

Några av de deltagare som var med sedan starten av denna säsong var före detta Love Island-deltagaren Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, och nya tillskottet Erica Lindberg, 22. De två fann varandra snabbt i programmet men hade en stormig relation till varandra från start i programmet. Ena stunden var de väldigt kärleksfulla till att nästa stund komma in i fullskaliga bråk med varandra, då det framför allt var Erica som tappade humöret vid flera tillfällen.

Efter mycket om och men tappade till slut Marcus tålamodet med att ha Erica, eftersom att hon skapade mycket drama och inte var särskilt omtyckt bland de andra deltagarna. Under veckans parcermoni blev det Erica som fick lämna hotellet.  Detta ledde till att det i slutändan var Erica som fick lämna hotellet i veckans parcermoni.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När programledare Rebecca Stella frågar Erica om hon ångrar något, svarar hon:

– Att jag var taskig mot Marcus, det ångrar jag så klart. Alltså det bråket så klart. Annars ångrar jag ingenting.

Marcus säger att det är glömt sedan länge och tillägger senare att han trots allt tycker om henne.

– Jag och Erica vi har haft våra ups and downs. Men när det väl kommer till kritan så tycker jag jättemycket om henne, säger Marcus.

”Ångrar ska man väl inte säga”

När Marcus gästar podcasten Vad har Hänt? avslöjar han vad som hände med Erica efter inspelningarna.

– Nej, det var inte aktuellt överhuvudtaget, säger Marcus och fortsätter:

– Alltså i början lite. Men sedan, jag ångrar… eller inte ångrar ska man väl inte säga men nej, vi hade inte matchat på utsidan.

Marcus berättar också att han är singel idag och har varit det under hela tiden sedan han kom tillbaka från inspelningarna.

Hör hela intervjun med Marcus ”Mcuze” Johansson i vår podcast Vad har Hänt? Spola fram till ca 14:40 i avsnittet ”Att plötsligt bli offentlig” Du hittar podcasten här!

Annons

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Mickan Palmqvist

Annons