LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Paradise hotel-Erica inlagd på sjukhus – berättar om måendet

20 aug, 2023 
ERICA LINDBERG
Erica Lindberg blev känd efter sin medverkan i Paradise hotel. Nu har hon precis kommit hem igen efter flera timmar på sjukhus.
Nu berättar hon om måendet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jag har aldrig med Moa Lindgren: ”Hånglat med en kändis”Brand logo
Jag har aldrig med Moa Lindgren: ”Hånglat med en kändis”

Erica Lindberg, 27, slog igenom i Paradise hotel 2020. Då fann hon kärleken i Patrik Ekblom, 33. Inne i huset blev de kära i varandra och när de kom hem till Sverige fortsatte kärleken blomstra och de blev ett par.

Det hände mycket för paret. Bland annat köpte de hus ihop och blev sambos. Men det var när Erica och Patrik började leta efter två nya boenden som många följare höjde på ögonbrynen och undrade hur det egentligen låg till mellan paret.

”Och pls, fråga inte varför vi söker nya bostäder för ni har iiiingen aning, så spekulera inte ens. Ju mer frågor jag får, ju mer kommer jag hålla saker hemligt.”, skrev Erica då.

Erica om uppbrottet från Patrik

Det visade sig att kärlekssagan inte höll för evigt för paret och för drygt ett år sedan meddelade Erica att de går skilda vägar.

Annons

”Som många av er kanske redan har förstått så är jag och Patrik inte tillsammans längre. Detta är ett gemensamt beslut och inget särskilt har hänt utan ibland fungerar man bättre utan att vara i en kärleksrelation. Vi har lärt oss mycket av varandra under dessa år, och vi är så glada att ni har velat följa oss genom företagande, investering, på youtube och husköp.”, skrev hon och avslutade:

”Vi vill förstås att ni visar respekt och inte ställer följdfrågor. Vår resa tar inte slut här, den får bara en annan destination.”

Erica Lindberg till sjukhus – berättar om måendet

Det har nu gått mer än ett år sedan uppbrottet och båda verkar ha hittat en härlig tillvaro. Ericas sattes dock på sin spets häromdagen när hon behövde åka in akut till sjukhus.

I ett meddelande till Hänt förklarar hon nu vad som hände.

”Jag började må dåligt i förrgår morse med yrsel, huvudvärk, bortdomningar i halva ansiktet mm. Så efter rådgivning hos 1177 skickade dom en ambulans som beslutade att köra mig till SÖS akut och där fick jag ta prover hela dagen + röntga hjärnan, därefter blev jag inlagd.”

Nu mår Erica bättre och har fått komma hem igen.

”Jag mår mycket bättre nu dock och fick åka hem igår”, skriver hon.

FOTO: fredrik / FICTIONAL ROOM/Viafree, Instagram

Annons