Paradise Hotel-Diddi om viktmobbningen och näthatet: "Jag tycker att jag är normal"

Emelie Didriksson sökte till Paradise Hotel för att visa att tjejer är snygga även om de inte är pinnsmala och har gigantiska bröst.

Emelie “Diddi” Didriksson, 23, sökte till Paradise Hotel för att visa att storleken inte har betydelse.

–Det har varit pinnsmala perfekta brudar med stora bröst och modellkroppar varje år. Jag har inte den kroppen, jag tycker inte själv att jag är tjock eller smal, jag tycker att jag är normal, säger Diddi i Expressen.

Emelie. Foto: TV3/ Stellan Nilsson

Emelie “Diddi” Didriksson mobbas för sin storlek. Foto: TV3/ Stellan Nilsson

Men den blonda bartendern hann knappt packa upp innan mobbningen satte igång.

– Min vikt vändes emot mig direkt när jag kom in. Jag tog av mig kläderna för att jag var jättevarm och då gick grabbarna iväg. De ville inte hångla med mig, dansa med mig, de skulle inte röra mig – ingenting. Gör man så direkt när du träffar en människa är det självklart baserat på utseende, inte personlighet.

– Det sjuka är att kommentarerna alltid riktades mot min storlek. Du skulle aldrig sitta på en fest hemma i Sverige och kommentera någons storlek, säger Diddi.

Läs mer: Emelie Didriksson om vikthånet i Paradise Hotel: ”Det var tufft att höra”

Målet med medverkan i Paradise Hotel var att protestera mot smal-normer i samhället. Diddi har lyckats med att provocera.

– De andra deltagarna förväntar sig att det bara ska komma med fotomodeller. Varför kan man inte vara skitsnygg även om man inte är pinnsmal?

Efter debuten i realityshowen kom nästa smäll. Då attackerades hon i sociala medier.

– Efter det första avsnittet var det en som skrev att jag skulle gå och ta livet av mig för att världen blir en bättre plats om man slipper så feta människor.

Men många tjejer har skrivit till Diddi och hyllat henne!

– De skriver att jag är en förebild och att de vågar stå upp för sig själva tack vare mig!

SENASTE NYTT!