LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise Hotel-Adrian avslöjar: "Jag har legat med 200 tjejer"

27 aug, 2015 
Hänt
Adrian Montin är en av de deltagare som är förhandstippad att gå riktigt riktigt långt i "Paradise Hotel 2015". Hänt tog ett snack med hunken.
Annons

Den 31 augusti är det dags för ännu en dramatisk säsong av “Paradise Hotel”. Det verkar bli färre tatueringar, men mer sex! Hänt träffade deltagarna inför premiäravsnittet.

En av de som lyser starkast i år är Adrian Montin, 23. Förra året berättade ju intrigmakaren Smail Alihodzic, 24, att han legat med över 500 kvinnor så vi ville ta reda på hur årets deltagare står sig i konkurrensen.

adrian-montin1
Det är nog ingen vild gissning att Adrian kommer ligga en del på hotellet. Foto: Jonas Hessman

När Hänt frågar Adrian hur många gånger han fått till det är han först lite tveksam.

– Jag vet inte riktigt…

Över 50?

– Ja.

Över 100?

– Jag har väl haft sex med runt 200 tjejer. Där nånstans. Jag vill inte säga exakt, erkänner Adrian till slut.

Den tatuerade Göteborgs-killen jobbar som bartender på Grabbarna Grus i Magaluf. Inför årets “Paradise Hotel” har han gaddat in en ståtlig chest piece-tatuering. Adrian är en ny hunkfavorit och kommer nog krossa en del hjärtan och hugga en del vänner i ryggen för att försöka stå som segrare.

– Jag är här med inställningen att det här är Sveriges största spel. Jag tar inte hänsyn till människor, sa han tidigare till Expressen.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons