Paradise hotel 2021 är tillbaka – se Moa och Ikes kulceremoni

Paradise hotel 2021

Det har stormat rejält kring Paradise hotel den senaste tiden och för drygt en månad sedan bestämde tv-bolaget Nent att stoppa resten av vårens säsong.
Men nu kommer chockbeskedet att ett nytt avsnitt kommer att sändas.
Slå på ljud

Det var den 4:e maj som tv-bolaget Nent meddelade att resten av vårens säsong av Paradise hotel inte kommer att sändas efter misstanke om övergrepp på två av deltagarna.

Nents vd Anders Jensen berättade i Nyhetsmorgon att vårens avsnitt av Paradise hotel stoppas. Avsnitten togs bort på Viaplay och Viafree efter larmen om de misstänkta övergreppen i reality-serien.

– Det är ett antal saker som har gått fel i det här. Den första händelsen var känd och missbedömdes av producent på plats, och de som sett det efter, som mindre allvarlig än den uppenbarligen var. Den andra händelsen kom oss till känna först när det här uppdagades i media för två veckor sedan, sa Anders Jensen i Nyhetsmorgon.

Lisa Nilssons okända kris bakom kulisserna

Skrällen: Paradise hotel släpper nytt avsnitt

Men trots beslutet kommer det nu en skrällnyhet: Viaplay och Viafree sänder nu ett specialavsnitt för vinnarna. På Instagram meddelas nyheten och nu har Paradise hotel delat med sig av flertal bilder på vinnarna Ikena Abika och Moa Lindgren.

”Vinnarna av Paradise Hotel! Moa och Ike! Stort grattis!!! Moa och Ike! Som tidigare meddelat är denna säsong av PH inställd men vinnarna är utsedda och kommer att firas. Det sker i detta specialavsnitt av Studio Paradise där de berättar om sin väg till finalen och vi visar kulceremonin. Ute nu på Viafree och Viaplay”.

Annons

Paradise Hotel kan du se på Viaplay. Skaffa konto här

Börja titta

Moa Lindgren och Ikena Abikas ord om vinsten

När Hänt kontaktar Ike för att höra hur det känns för honom att det nu sänds ett specialavsnitt utbrister han:

– Det känns bättre. Tittarna förtjänar att se oss som värdiga vinnare, för att de va en supersäsong men ändå stökigt.

– Detta betyder jättemycket för mig och min familj. Jag tror nog att våran säsong hade varit den roligaste och skönaste.

Även Moa berättar hur glad hon är över att det sänds ett specialavsnitt, men att hon såklart är ledsen över att allt blev som det blev.

– Det känns jätteskönt och jättebra att nyheten är ute. Det blev ju kaos nu med säsongen. Jag är lite besviken att året är 2021 och att män fortfarande inte kan bete sig mot kvinnor. Men jag hoppas att detta är startskottet för något större och att saker förändras – inte bara Paradise hotel liksom.

Hon tillägger skämtsamt:

– Nu har vi gjort detta och ska man vara med i Paradise hotel ska man ju ändå vinna, säger hon och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Niklas Arleryd i Paradise hotel 2021

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Paradise hotel våren 2021

FOTO: Patricia Recourt/Viaplay

SENASTE NYTT!