Här är inspelningsplatsen för nya Paradise 2022 – se alla bilder

Paradise 2022

Paradise hotel byter namn till Paradise 2022.
Var spelas det nya programmet in?
I Mexiko, men i ett helt nytt hus!
Här är bilder på nya villan!
0:37

Efter reklamen: Ny inspelningsplats för Paradise – se drömvillan här!

(0:37)

Slå på ljud

Efter skandalsäsongen 2021 stod det klart att Paradise hotel skrotas helt. Istället ska programmet ersättas med ett helt nytt koncept, nya regler, nytt hus och helt nya deltagare. Programmet byter även namn från Paradise hotel till Paradise.

Nu är det äntligen offentligt vad som blir nya inspelningsplatsen!

Paradise 2022 spelas in på Playa Nix i Mexiko

Att Paradise hotel tidigare har spelats in på ett lyxhotell i Mexiko är ingen hemlighet. Lyxhotellet har använts i och med inspelning av programmet i flera länder, bland annat Norge och Danmark som även de sänder såpan.

Men i och med alla förändringar inför kommande säsong så ska även inspelningsplatsen ändras. Namn, koncept och hus byts ut helt!

NENT Group välkomnar nu tittarna till en inblick i Playa Nix. Landet blir dock samma som innan, Mexiko.

Så är nya inspelningsplatsen

Så, vad kommer tittarna förvänta sig av den nya inspelningsplatsen? Jo, på området finns ett enplanshus och två stycken tvåvåningshus. Deltagarna har även tillgång till en pool, ett gym, flera uteplatser och även en kyrka.

Hela området håller hus precis intill havsstranden.

Något som skiljer sig rejält från tidigare år är att deltagarna kommer bo två och två, men i rum med enkelsängar istället för dubbelsängar.

Så blir nya Paradise hotel 2022 – läs allt här

Vad vinner man i Paradise 2022?

I tidigare säsonger av Paradise hotel har en halv miljon kronor stått på spel. Hur ser vinstsumman ut i och med det nya konceptet? Den stora summan kvarstår.

– Vi ser jättemycket fram emot att välkomna våra tittare och deltagare till Playa Nix. Vänskap, drama, intriger och kampen om en halv miljon kronor väntar våra deltagare i det nya Paradise-huset, säger Kenneth Kristensen, SVP Non Scripted på NENT Group.

Paradise hotel nya inspelningsplatsen 2022

Paradise 2022.

FOTO: NENT Group

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I spelaren ovan kan du se fler bilder på huset och de fantastiska vyer som deltagarna kommer kunna ta del av i det nya programmet!

Paradise spelas in år 2022 och har premiär på Viafree och Viaplay senare i år.

FOTO: NENT Group

SENASTE NYTT!