LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pär Lernström talar ut om avundsjukan mot David Hellenius

04 sep, 2023 
Moa Risberg
Angelica Hedlund
Pär Lernström gästade nyligen youtubeserien Intimt med Björken.
Nu avslöjar han avundsjukan emot TV4-kollegan David Hellenius – detta efter TV4:s drag i Masked Singer.
Annons
Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”Brand logo
Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”

Han har bland annat varit programledare för Kockarnas kamp, Talang och musiktävlingen Idol.

Även om Pär har flera jobb som programledare i tv-rutan på kanalen så väljer han nu berätta om en avundsjuka han kände emot TV4-kollegan.

Pär om om avundsjukan emot TV4-kollegan David

När Pär Lernström gästade Martin Björk i programmet Intimt med Björken kom de in på Pärs arbete. Efter en stund fick Pär den lite obekväma frågan om avundsjukan och Martin undrade om han känt det emot någon av rivalerna.

– Är det någon programledare som du har blivit direkt avundsjuk på, som har fått ett program som du kände såhär ”varför fick inte jag det”?, säger Martin

– Jag kommer ihåg när jag först hörde om det programmet med maskerna, vad heter det, ja Masked Singer, så tänkte jag det här kommer bli kul, det här vore ju faktiskt spännande.

Annons

Han tillägger och fortsätter.

– Sen så hörde jag att David skulle göra det och då blev jag lite avundsjuk. Men sen när jag såg programmet så kände jag såhär, det var nog bra att jag inte gjorde det. För det där är ju inte så mycket jag, där är det väldigt högt tempo och mycket garv och där är jag inte så bra där är ju David bäst i landet säger Pär.

David Hellenius ord om Per Lernström: ”Är jättebra”

Även om det råder en viss konkurrens mellan programledarna på TV4 inom de olika underhållningsprogrammen så verkar de ändå stötta varandra.

Nyligen gick Kristallengalan av stapeln och Hänt träffade då programledaren David Hellenius som var nominerad till sin tionde Kristall i kategorin årets manliga programledare.

På röda mattan berättade David för Hänt att han gärna ville vinna en tionde gång samtidigt som han gav några varma ord om Pär Lernström.

– Ja det finns massa, Pär är jättebra men det finns också många yngre, det är det som är kul i år, Bianca är nominerad, Farah, så det finns många andra. Mauri tillexempel som jobbar på vår kanal, säger David.

FOTO: TT / Hänt tv

Annons