Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paows tuffa kamp efter inspelningarna av Paradise hotel 2019

27 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Paows tuffa kamp efter inspelningarna av Paradise hotel: ”Brände ut mig”
Hon är ett känt ansikte i realityserie-världen. Nu öppnar Paulina "Paow" Danielsson upp om utbrändheten efter en månads frånvaro från bloggen.
Annons

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, medverkar i årets säsong av Paradise hotel på TV3, men det är knappast första gången hon är med i programmet eller i dokusåpor för den delen. Profilen är van vid att synas i tv och har bland annat ställt upp i program som Trolljägarna, Lyxfällan och Ex on the beach.

Trots att Paradise hotel rullar på under hela våren, så tog inspelningarna slut för en tid sedan. Men tiden efter inspelningarna har inte vart enkel för Paow. Nyligen berättade hon att hon just nu är i en sämre period av den kroniska sjukdomen psoriasis.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Till vänner och folk jag samarbetar med. Är inne i en liten dipp, jag har varit sjuk sen jag kom hem från Thailand och det har resulterat i att jag har fått psoriasis på exakt hela kroppen som gör så att jag inte kan sova som resulterar i att jag vänt på dygnet så jag får inget gjort”.

Annons

Paow berättar även att hon just nu fokuserar på att bli frisk.

Kroppen säger ifrån

Efter ungefär en månads frånvaro från sin blogg, skrev Paow nyligen ett nytt blogginlägg där hon förklarar varför.

I samma inlägg skriver hon också att hon fortfarande fokuserar på att bli frisk, men att inspelningar och flytt till nytt boende tagit mycket på krafterna.

”Jag har haft väldigt mycket att göra med inspelningar och flytten så jag brände ut mig själv helt. Har bara vart hemma i nästan 2 veckor och försökt fokusera på att bli frisk. Har fått psoriasis, samt utmattnings symptom/influensa symptom vilket suger. Just nu så känner jag verkligen att jag har en glöd som saknat ett tag, tyvärr så säger min kropp ifrån.”, skriver Paow och fortsätter:

”Så nu så försöker jag bara flyta med och låta saker och ting hända. Får acceptera att jag inte orkar allt just nu. Men så får det vara.”

FOTO: TV3

Annons