TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paows stora livsbeslut efter mötet med Lance: ”Störd ångest"

05 jan, 2018 
AvLotta Gray
Paow har fått nog.
Annons

Bloggaren Paulina “Paow” Danielsson“, 24,  tar ett stort livsbeslut.

Efter att under många ha festat hårt har hon nu tröttnat, och berättar via sin blogg att hon tänker sluta med alkoholen. En stor del av beslutet beror på kärleken till Lance Hedman, 17, som hon blev tillsammans med för bara några månader sedan.

“I mina dagar så har det blivit VÄLDIGT mycket fest. Det var lite som att jag levde för att gå ut och dricka med mina vänner och jag hade väldigt svårt att se hur jag skulle kunna ha kul om jag inte drack. Senaste året(2017) så har mitt alkoholsinne blivit sämre. Jag blev ofta för full och mina bakfyllor har vart hemska. Hade sån störd ångest dagen efter. Inte alltid, men tillräckligt ofta till att jag skulle få ångest i dagar.”, skriver hon i ett inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men beslutet ska inte gälla för alltid. Paow har bestämt sig att det bara gäller ett år framöver, med ett litet undantag.

“Den enda gången jag har bestämt mig för att dricka. Är på Lance födelsedag i Juli. Det här är inget nyårslöfte eller något. Det är bara ett löfte och en utmaning för mig själv”, skriver hon på bloggen.

Foto: IBL, Instagram

Annons