Paow om nya kärleken – efter uppbrottet från Lance: "Det finns någon..."

Efter uppbrottet från Lance Hedman Graaf har Paulina "Paow" Danielsson lyckats gå vidare i livet. Nu har hon flyttat från Sverige, och hintar samtidigt om att det finns en person som fångat hennes hjärtas intresse.

Paulina “Paow” Danielsson, 24, har några tuffa månader i ryggen. Tv-profilen och bloggerskan har gått skilda vägar med kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, som hon hade ett förhållande med i några månader. Efter att de brutit upp har hon kämpat med att gå vidare, och nu verkar det onekligen som att hon är på en plats i livet som hon gillar. Nämligen Magaluf.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Under helgen reste hon till den spanska ön Mallorca och planen är att hon ska stanna där en längre period och arbeta på en välkänd klubb. Något som hon kritiserats för, och nu väljer Paow att ryta ifrån ordentligt på sin blogg.

– Sen vad är det för kommentarer jag får. ”Åker och kn**lar runt i Spanien”. Just nu är jag på en plats i livet där jag bara vill vara själv, jag söker ingen form av närhet av någon på något sätt om ni verkligen vill veta det. Jag letar inte efter någon att ”ligga med” men om jag nu ville det så hade det väl vart asfett?, skriver hon.

Men samtidigt fortsätter Paow inlägget med att erkänna att det finns någon denna vår 2018 som kanske får hennes hjärta att slå ett extra slag, och att det mycket väl kan vara hennes drömpartner.

– Det finns någon som jag har ögonen på, det är ingenting idag med tror att det skulle kunna bli något i framtiden. Men det är inget vi vill stressa fram och vi har inga skyldigheter till varandra. Så sluta skriv elaka saker!

Efter uppbrottet från Lance har Paow fått närhet av andra, något hon även tidigare valt att vara öppen med och än en gång öppnar upp om.

– Man får ligga hur mycket man vill och jag har alltid vart ganska ärlig om det. Jag har haft sex med 2 personer efter mitt senaste uppbrott och jag kände att jag inte får ut så mycket av det, men skulle jag hitta någon jag känner att jag vill ha sex med. Låt mig!

LÄS OCKSÅ: Lance talar ut om nya relationen med Paow: ”Kärlek kan vara så”

LÄS OCKSÅ: Graafs avslöjande om sonen Lance – efter uppbrottet från Paow: ”Oerhört imponerad”

FOTO: Ibl, Instagram

Senaste nytt