Graafs avslöjande om sonen Lance – efter uppbrottet från Paow: "Oerhört imponerad"

Graafs avslöjande om sonen Lance  – efter uppbrottet från Paow: "Oerhört imponerad"

Efter uppbrottet mellan Paulina "Paow" Danielsson och kändissonen Lance Hedman Graaf avslöjar nu Magdalena Graaf sonens nya karriär.

Efter en stormig tid har kärlekssagan mellan Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman Graaf, 17, nu nått sitt slut. Det varade i nästan ett halvår där de hann med flera månader i Thailand, två uppbrott och en tatuering. Det var i måndags som Paow lämnade beskedet om att deras förhållande nu är över – för gott.

– Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt, skriver hon på sin blogg.

Samma kväll bekräftade Lance uppbrottet på sin Instagram och det är tydligt att det här uppbrottet tagit hårt på dem båda. Lance beskriver kärlek som både underbart och ett rent helvete.

– Detta förhållande tog slut på grund utav mig att jag inte kunde hantera min känslor. Jag står för att detta är 80 % mitt fel, skriver han.

Men efter regn kommer solsken, och det går snabbt. Trots att det ser mörkt ut så skiner solen ändå fortfarande hos kändissonen. Mamma Magdalena Graaf, 42, avslöjar nu att han ska påbörja en helt ny karriär efter uppbrottet med Paulina. En karriär som kan anas att hon pushat honom till att satsa på.

– Nu har han knäckt koden, han måste hitta det själv. Han drar iväg på sina första spännande modelluppdrag. Han kommer gå långt, skriver Magdalena på sin blogg.

Under förhållandet var Magdalena en stor supporter för paret och skrev ofta kärleksfulla ord om Paulina på sin blogg. Och självklart fortsätter hon att vara sin sons största supporter även i den nya karriären som fotomodell.

– Jag är så oerhört imponerad över hans påhittighet. Han är trots allt bara ett barn, skriver hon.

Paulina och Lance blev tillsammans under hösten 2017. 

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Men bara dagar senare bekräftade paret att de gått skilda vägar. 

Paulina Danielsson har varit med i Paradise Hotel. 

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. 

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN