Paolo Robertos förändring efter följarnas kritik – nya bilden visar

Paolo Roberto

Paolo Roberto har stött på kritik från följarna.
Med en nytagen bild gör han nu en ordentlig markering.
”Hoppas mina kritiker är nöjda”, skriver Paolo på Instagram.

Det var under våren 2020 som Paolo Roberto greps efter att blivit misstänkt för att ha köpt sex. Brottet var sedan något som han själv erkände sig skyldig till.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter att skandalen uppdagades valde Paolo snabbt att gå ut med ett uttalande på Instagram.

”Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig!”, skrev Paolo i inlägget.

Uppbrottet med Elin Härkönen – nyfunna relationen

Kärleken som Paolo skrev om var dåvarande flickvännen Elin Härkönen. Paret gjorde efter detta slut men efter tid ifrån varandra har de idag hittat tillbaka till en vänskap.

"Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?", har Elin tidigare skrivit på Instagram.

LÄS MER: Så mår Elin Härkönen idag – efter otäcka olyckan i tv

Elin och Paolo, som har ett gemensamt träningsintresse syns fortsatt idag träna ihop. På sociala medier dyker det då och då upp uppdateringar där det tidigare paret befinner sig på samma gym. Träning var just något som de ofta utförde tillsammans. Under förhållandet delade de flitigt med sig av avancerade ställningar, de utförde tillsammans och visade upp på Instagram.

Markeringen mot följarna efter kritiken

Även om Paolo idag inte har Elin vid sin sida så lägger han fortsatt ut många tränings-relaterade poster. Nyligen ska han stött på kritik från följarna gällande sitt val av tränings-outfit, något som han nu ger svar på tal kring.

”05.52 Yoga! Det har varit lite gnäll om att jag tränar i kallingarna och i söndags var det lite debatt om att vi tränade i bar överkropp! Jag tar till mig av kritiken och idag så åkte kallingarna av. Så hoppas mina kritiker är nöjda och debatten om mina träningskläder läger sig (eller avsaknaden)”, skriver Paolo till bilden.

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös ord om relationen till Anders – så påverkades de av stroken

LÄS OCKSÅ: Antonija Mandir lämnar Sverige – flyttar till Spanien utan Oliver Hunt