paolo roberto

Paolo Robertos ånger efter intervjun med Jenny Strömstedt: ”Borde...”

Jenny och Paolo

I en intervju med Jenny Strömstedt 2020 medgav Paolo Roberto att han köpt sex.
Tre år senare berättar Paolo att han inte borde gjort intervjun.
– Jag borde ha förstått bättre än att låta henne göra det, säger han i podcasten TV-fabriken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb
0:22

Efter reklamen: Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

(0:22)

Slå på ljud

För tre år sedan uttalade och erkände Paolo Roberto i TV4 att han har köpt sex. Intervjun med Jenny Strömstedt blev mycket uppmärksammad och tv-profilen förlorade sedan sina uppdrag på kanalen.

När han nu gästar Fredrik Ralstrands podcast TV-fabriken förklarar Paolo att han ångrar intervjun med TV4-programledaren.

Paolo Roberto om intervjun: ”Den togs om ett par gånger”

Paolo berättar i podcasten att han tyckte det var bäst att erkänna och be om förlåtelse direkt.

– Jag tänkte att det är bäst att erkänna, börja be om förlåtelse och börja om, säger Paolo Roberto i podden och fortsätter:

– Jag hade inte sovit och jag var helt knäckt och jag ska inte gnälla över det, för det är något jag har gjort och det är ett brott och allt sånt där. Så jag tackade ja.

Vidare beskriver han att intervjun togs om ett par gånger. Däremot är han och Jenny Strömstedt inte överens i den frågan, enligt Roberto påstår hon att det inte är så.

– Den togs om ett par gånger. Hon påstår att det inte är så men de tog om den. De tog första gången och så frågade de massa saker och sa: Paolo du kanske ska säga så här. Så den vart inte som jag hade tänkt och så där, menar han.

Paolo Roberto tycker han blev regisserad: ”Rätt sårbar”

Fredrik Ralstrand frågar då om han menar att han blev regisserad.

– Ja, säger Paolo Roberto.

Roberto medger vidare att han inte borde gjort intervjun.

– Jag tycker att det var fult, man var rätt sårbar och trött och så där. Jag hade inte gjort det med Jenny, jag borde ha förstått bättre än att låta henne göra det, säger Paolo Roberto och fortsätter:

– Jag böjde på huvudet, bad om förlåtelse, visade strupen, jag tror alla som är katoliker förstod vad jag gjorde. Det här är min skuld, det finns ingenting att säga, jag erkänner allt och allt vad ni säger, jag håller med. Och sen döda mig eller förlåt mig. Det är vad jag har att säga om det.

FOTO: TV4 / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN