TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pamela Anderson vann kampen mot hepatit C – firar med nakenbild

16 nov, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Pamela Anderson trodde att sjukdomen skulle bli hennes död. Nu är hon helt återställd.
Annons

Efter 16 år med hepatit C har Pamela Anderson, 48, nu all anledning att fira. Med en avslöjande bild på Instagram låter skådespelerskan meddela hon att hon äntligen blivit frisk.

Jag är botad! Jag fick just veta“, skriver modellen.

Hennes lättnad går nästan att ta på. När Pamela diagnostiserades med den blodburna sjukdomen 2002 var hon säker på att hennes dagar var räknade.

– Den presenterades som en dödsdom för mig. Jag tror det verkligen påverkade mitt självförtroende. Även om jag kanske såg självsäker ut på utsidan så var det var som ett mörkt moln som hängde över mig, säger Pamela Anderson till tidningen People.

Behandlingen hon har genomgått är ny och hon hoppas nu att fler ska kunna få samma hjälp.

– Jag ber för att alla som lever med hepatit C kan kvalificera sig till eller ha råd med behandlingen. Den kommer att bli mer tillgänglig snart. Jag vet att behandlingen ännu är svår att få.

Sönerna Brandon och Dylan har stöttat Pamela Anderson. Foto: All Over
Sönerna Brandon och Dylan har stöttat Pamela Anderson. Foto: All Over Press

PETA-profilen har alltid varit öppen med att hon fick sjukdomen genom att dela tatueringsnål med exmaken Tommy Lee, 53. Paret, som gifte sig efter bara fyra dagar 1995, hade en omskriven och destruktiv till- och från-relation som avslutades definitivt 2008.

Det forna paret fick sönerna Brandon, 19, och Dylan, 17, som med all säkerhet delar mamma Pamela Andersons glädje över beskedet.

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons