TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pamela Anderson skiljer sig från Rick Solomon – för tredje gången

13 feb, 2015 
Lotta Hofström
Näpp, det gick inte den här gången heller. Pamela Anderson har för tredje gången skiljt sig från Rick Salomon.
Annons

Förra veckan satte sig Pamela Anderson, 47, i bilen, tryckte plattan i mattan och körde raka vägen till rätten för att lämna in sin tredje spontana skilsmässoansökan från samma man – Rick Salomon, 47. Enligt TMZ har det svajiga förhållandet kraschat igen.

– Det här är ett riktigt äktenskap. Det har sina upp- och nergångar, konstaterade Pam i höstas.

Pam och Rick har en brokig väg bakom sig. Hollywoodparet skred till altaret 2007, men ångrade sig redan efter två månader. Förra vintern sa de återigen ja till prästen för att sex månader senare bryta upp. Men makarna sågs redan en vecka senare kyssas passionerat i Malibu i Kalifornien och lyckades hitta tillbaka på kärleksstigen – men underbart är kort!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
8-11735274.jpg
Pamela Anderson med nyblivne exmaken Rick Salomon. Foto: All Over Press

Nu har paret kommit till en återvändsgränd och skiljs igen.

I mitten på 90-talet hade Pamela ett mycket turbulent äktenskap med knytnävesviftande trummisen Tommy Lee i tre år. Sitt andra giftermål med sångaren Kid Rock tog även det slut efter tre år – 2006 signerade de skilsmässopappren.

Annons

Senaste maken Rick Salomon är mest känd för att ha lagt ut sin heminspelade porrfilm “One night in Paris” med dåvarande flickvännen Paris Hilton. Salomon har två uppmärksammade äktenskap bakom sig – det första med skådespelerskan Elisabeth Daily och det andra med “Beverly Hills”-stjärnan Shannen Doherty – vilket han drog sig ur nio månader senare.

Nu återstår det att se om Pamelas abrupta skilsmässobeslut är en tillfällig släng av ånger, eller om det är som uttrycket säger – tredje gången gillt.

Andra gillar också:

Annons