Pål avslöjar sanningen om kärlekskrisen med Sigrid

Sigrid Bergåkra och Pål Mases relation är på glid. Nu berättar han hur det egentligen står till mellan dem efter senaste tidens turbulens. "Vi har tagit en paus", säger han till Expressen.

I början av veckan kunde Hänt Extra avslöja att “Bonde söker fru”-paret Sigrid Bergåkra, 44, och Pål Mases, 48, har trubbel i kärlekssagan.

– Pål klarar inte av allt kring Sigrid. Först stormen med Erik. Nu alla skriverier. Jag vet också att han har svårt att hantera Sigrids vänskap med Victoria Silvstedt. Allt sammantaget har gjort att han tröttnat på henne, sa uppgiftslämnaren då.

När tidningen frågade Sigrid om det är okej mellan henne och Pål blev svaret inte 100 procent positivt:

– Jag vet inte vad jag ska svara på det, svarar hon motvilligt, men ändå uppriktig.

I torsdagens “Malou efter tio” i TV4 erkände Sigrid att deras liv inte är fritt från fartgupp.

– I hjärtegropen är det samma starka känslor för Pål, men våra liv är svåra att få ihop. Vi bor på två gårdar, har varsitt företag och båda är föräldrar, säger hon i programmet och fortsätter:

– Det är inte jättelätt just nu.

Det största problemet för dem är avståndet. Ingen av dem varken vill eller kan lämna sina respektive gårdar utan tvingas istället pendla 1,5 timme när de ska ses. Och någon lösning har de inte hittat, istället erkänner Pål för Expressen att deras relation inte längre är en självklarhet:

– Vi har tagit en paus. Att få ihop två liv med familjer bakom, barn med olika intressen och våra företag – det är inte lätt, säger han till tidningen.

Enligt tidningen finns fortfarande känslor kvar, men att de måste bestämma sig för hur de ska göra:

– Vi träffas och vi ska träffas inom kort. Vi tycker båda att det är bättre att prata öga mot öga än att skicka sms.

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorffs oro efter TV4-böndernas besvikelse

LÄS OCKSÅ: Tv-bonden Erik om läkarens skräckbesked – hade cancer

FOTO: TV4

 

SENASTE NYTT!