Här är alla de husband som ska spela i På spåret 2021-2022 – hela listan

Snart kickar en ny säsong av På spåret på SVT.
Som vanligt är Kristian Luuk tillbaka som programledare, men vilka husband kommer spela under säsongen?
– Vi har hela listan!

Tv-programmet På spåret hade premiär redan år 1987 och sedan dess har det kommit att bli ett av Sveriges största underhållningsprogram på SVT.

I november är det dags för ännu en säsong av succéprogrammet och i vanlig ordning är det Kristian Luuk som är programledare tillsammans med populärhistorikern Fredrik Lindström, som agerar domare.

Men innan Kristian och Fredrik tog över rodret för På spåret var det Ingvar Oldsberg som ledde programmet i hela 22 år, fram till 2009 då duon Kristian och Fredrik alltså tog över.

Här är alla deltagare i nya säsongen av På spåret

I den nya säsongen av På spåret är det som vanligt en stor mix av deltagare, med olika yrken och bakgrunder precis som det ska vara i programmet för att göra tävlingen så spännande som möjligt.

Tidigare har vi skrivit vilka deltagare som ska medverka och det kan du läsa här!

Vilka husband ska spela i På Spåret 2021-2022?

Eftersom musiken är en stor del av programmet så kommer varje tävlingsgrupp ha sitt egna husband som bjuder på sina egna tolkningar av musikfrågorna i På spåret – både själva och tillsammans med gästartister.

Exklusivt
Andreas Mattsson och Anna Charlotta har två barn – orden om saknadne

Här är alla husband i På spåret 2021-2022 och deras egna ord om det ärofyllda uppdraget att få spela i programmet.

  • Sven Ingvars

– Det är en ära att gästa På Spåret, ett fantastiskt program som förenar generationer, inte olikt det Sven Ingvars gjort genom åren. Nu reser vi tillsammans en stund, säger Oscar Magnusson.

  • Sara Parkmans orkester

– Det är underbart att vara en del av Sveriges fylligaste och bredaste program och spela folklig och farlig folkmusik, säger Sara Parkman.

  • Sahara Hotnights

– Det var ett tag sedan vi hörde eller såg rockgruppen från Robertsfors, men nu är kvartetten tillbaka igen efter ett längre uppehåll. Och i januari 2022 är de tillbaka med en ny singel.

  • Vargas & Lagola

– Vi är otroligt peppade inför finalprogrammen samt att få bjuda in tittarna till Vargas & Lagolas magiska värld med fantastiska gäster, säger Vargas & Lagola.

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar alla deltagare i Bachelor 2021 – se hela lönelistan

LÄS OCKSÅ: 6 saker du inte visste om Thomas Stenströms fru Rebecca Hedén

FOTO: Bo Håkansson/Bilduppdraget

Senaste nytt