Ozzy och Sharon tillsammans igen efter otroheten: "Bara ett gupp på vägen"

30 jul, 2016 
AvOla Brising
För några månader sedan vägrade Ozzy Osbournes fru Sharon förlåta honom. Nu har hon tydligen vänt blad och gått vidare.
Annons

För några månader sedan såg det ut som om Ozzy Osbournes, 67, 34-åriga äktenskap med Sharon, 63, var på upphällningen. Detta efter att det kom fram att han haft en lång romans med frisören Michelle Pugh, 45. En affär som Ozzy dessutom vägrade avsluta.

ste-exclusive-5805469.jpg
För några månader sedan var Sharon Osbourne fast besluten om att skilja sig från Ozzy.

– Jag kan inte leva så här, sa Sharon till The Talk.

Dottern Kelly, 31, skyllde allt på älskarinnan och hämnades genom att publicera hennes telefonnummer på Twitter. Sharon var obeveklig trots makens idoga försök till att få henne tillbaka.

– Hon letar efter den bästa advokaten som pengar kan köpa. Om Ozzy trodde att en ursäkt kunde ställa allt till rätta så trodde han fel, sa en källa till Star.

Men nu verkar ändå rockstjärnan ha lyckats beveka hustrun. Hon har gått med på att försöka igen och en mängd bilder på paret där de ser harmoniska ut har publicerats i amerikansk media.

Annons
ste-exclusive-5805466.jpg
Men nu ser de ut att vara lyckliga tillsammans igen.

För en dryg vecka sedan var Ozzy och sonen Jack, 30, med i tv-programmet “Good Morning America”. Ozzy sa:

– Vi ska inte skilja oss. Det var bara ett gupp på vägen. Ibland är äktenskap bra, ibland förskräckliga och man kan glida isär, men det är bara att hoppa upp i sadeln igen.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons