Oväntade frieriet i "Så mycket bättre": "Helt mållösa"

Oväntade frieriet i "Så mycket bättre": "Helt mållösa"

Sabina Ddumba är huvudpersonen i veckans "Så mycket bättre" och när Anders Wendin ska tolka en av hennes låtar får alla sig en chock. Stjärnan friar i programmet efter succéframträdandet.

Vi är vana vid att se tårar i “Så mycket bättre” men vi är inte lika vana att se kärlek. I kvällens avsnitt där det är Sabina Ddumba, 23, uppstår det kärlek då Anders Wendin, 42, framför sin tolkning av hennes låt.

– Fina Sabina, det har blivit min tur att sjunga för dig. Jag har lyssnat igenom dina låtar och efter några vändor fastnade jag för en låt. En av dina låtar som handlar om en relation där man förstår att pengar kanske inte existerar men det finns något väldigt mycket starkare, säger han i programmet.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men istället för att sjunga låten allmänt om starka känslor väljer Anders att rikta låten rakt mot Sabina.

– Den sa något till mig, så jag gjorde om den till min egen. Jag ändrade i texten så att jag sjunger den som om det är till Sabina. Som att Sabina liksom kommer hem och är lite nere, och ur pojkvännens perspektiv sjunger man till henne att kom ihåg vart vi kommit nu ändå. Vi är på väg någonstans vi är inte framme än men vi har kämpat på och tagit oss en lång väg, berättar han.

Och låten gick rakt in i Sabinas hjärta. Hon blev helt rörd av Anders framträdande och föll rakt ner på ett knä framför honom.

– Vill du gifta dig med mig?, frågar hon.

– Svaret är ja, säger Anders som blev helt chockad.

Paret faller in i varandras famnar och kramas länge. Det är inte bara Anders och Sabina som är helt tagna utan även de andra artisterna.

– Alla är helt mållösa, säger Eric Saade.

– Jag kan inte sluta le, säger Aino Jawo.

Sabina Ddumba har tagit sig långt med sin musik på kort tid. 

Sabina Ddumba är en del av gängt i "Så mycket bättre" 2017.

Sabina Ddumba säger att musiken har hjälpt henne genom tuffa tider. 

Sabina Ddumba är med i "Så mycket bättre" 2017 tillsamans med:Caroline Hjelt, Eric Saade, Tomas Andersson Wij, Aino Jawo, Uno Svenningsson, Kicki Danielsson och Anders Wendin.

Sabina Ddumba berättar om sin jobbiga relation till sin mamma. 

Sabinas mamma försvann från hennes liv i tidig ålder och hon beskriver sin pappa som världens bästa människa. 

Efter frieriet fortsätter Sabina att uttrycka sin kärlek till Anders.

– Anders alltså, det går inte att sätta ord på vad det var. Men det var någonting och det var väldigt speciellt. Mitt hjärta slår jätte, jätte, jättefort och hårt. Jag älskar att han gick all in, han gav sitt allt och jag älskar det. Jag uppskattar det så himla mycket, säger hon och fortsätter:

– Det var sjukt, tack så jättemycket. Jag önskar faktiskt att du satt här och såg dig själv. Jag önskar att du såg det du gör och vem du är när du står där.

Efter den kärlekshyllningen från Sabina tappade Moneybrother-sångaren alla ord, men till slut fick han fram ett svar.

– Oj vad fint sagt, tack så mycket.

LÄS OCKSÅ: Moneybrothers tårar efter känsliga frågan om sonen: ”Jag har skämts”

Foto: TV4, IBL

 

FRÅN FÖRSTASIDAN