TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Moneybrothers tårar efter känsliga frågan om sonen: "Jag har skämts"

28 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det blir minst sagt känslosamt för Anders "Moneybrother" Wendin i kvällens "Så mycket bättre". Efter en fråga om hans fyraårige son Göte, brister han ut i tårar.
Annons

Artisten Anders ”Moneybrother” Wendin, 42, kan inte hålla tårarna tillbaka i kvällens ”Så mycket bättre”. Det är efter att deltagren Eric Saade, 26, ställt en fråga om hans fyraårige son Göte som känslorna tar över för artisten, framför kamerorna.

– Man märker att du älskar din son väldigt mycket. Jag ser vad du har på din arm liksom, det där är så jävla fint, säger Eric Saade och pekar på ett pärlat armband i kulörta färger som vilar på Anders Wendins arm.

Orden får tårarna att välla fram i Anders Wendins ögon och han berättar om de svåra tankarna han hade strax innan han blev pappa. Anders växte nämligen upp ensam med sin far, som han uppger var alkoholiserad, och artisten fruktade att bli likadan när han fick sin son.

– Jag har aldrig pratat om det i intervjuer, för jag har skämts. Det har varit en jobbig grej. När vi fick min son väckte det förstås en massa frågor om vad för slags pappa jag skulle vara eller bli. Jag förstod inte att man kunde styra det själv, utan jag tänkte att jag kanske måste bli som min egen farsa var, säger han i programmet.

Annons

Berättelsen får också de andra artisterna att bryta ihop och snart gråter samtliga vid bordet. Anders Wendin torkar ögonen med en stor servett som ligger på bordet och sångerskan Sabina Ddumba, 23, reser sig också för att ge honom en tröstande kram, innan han fortsätter berätta om kärleken till sin lille son.

– Shit, förlåt mig. Men jo, jag tycker om honom förstås, alla föräldrar tycker ju om sina barn. Det är så fruktansvärt ärofyllt och härligt att vara pappa till honom. Jag tänker att det är han som räknas nu och att han förtjänar att ha en inspirerad glad pappa. Jag ska göra det jag gör så gott som möjligt och han ska vara med på resan, säger han i programmet.

Anders Wendin fick sonen Göte tillsammans med ex-fästmön och pr-konsulten Haddy Foon, 35, 2013, men paret är idag separerade och Anders lever som ensamstående pappa.

– Jag har aldrig fått till den där perfekta relationen med en annan människa, det har alltid varit något som legat och gnagt. De gångerna jag har varit redo, så har inte den andra varit det. I och med min uppväxt med min farsa, vi hade en nära relation men det var svårt med grundrelationen, och att jag flyttade hemifrån tidigt så har jag aldrig bott med en annan människa, säger han och fortsätter:

– Så min son är min första, riktiga nära relation som jag har. Det har fyllt livet med så mycket glädje… Så är det.

“Så mycket bättre” sänds 20.00 på lördagar på TV4.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons