LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Ovanliga bilden på Kikki Danielsson – efter beteendemönstret

31 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Kikki Danielsson har en svart tröja.
Kikki Danielsson har kämpat med hälsan, men är nu äntligen ute på turné igen. Nu visar hon upp den ovanliga bild på sig själv.
Se bilden här!
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Den folkkära dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 70, har en lång artistkarriär bakom sig. Under årens lopp har vi sett henne stå på Melodifestivalen-scenen flertalet gånger där hon har levererat den ena oförglömliga hiten efter den andra. Några av hennes största låtar, som nog ingen har missat, är bland annat Bra vibrationer och Papaya Coconut.

Men turnélivet är tufft och de senaste åren har Kikki kämpat med sin hälsa

Kikkis rädsla inför turnén – orden om hälsan

Kikki har varit öppen om att hon lider av reumatism och tidigare i år berättade hon om att hon tvingats ställa in en spelning efter hårda bakslaget mot hälsan.

Nyligen delade hon med sig om rädslan inför turnén och hur turnélivet ser ut idag. I inlägget på Instagram liknar Kikki kroppen med en bil och skriver att hon gärna hade bytt ut den till en nyare modell.

Tja, det är så det känns emellanåt, nu när åren rullat på ett tag. Jag har ju aldrig varit så här gammal. Min packning inför jobb ser lite annorlunda ut idag! Halva resväskans innehåll består av ”Om-Utifall-grejor”. Det kan hända mycket på turné”, skriver Kikki på sin Instagram.

Ovanliga bild på Kikki Danielsson – så brukar vi inte se henne

Kikki är väldigt aktiv på sin Instagram där hon ofta delar med sig av saker om livet och hon använder gärna humoristiska bilder för att beskriva vardagen och dess eventuella problem.

Annons

Det är ofta tecknade bilder av olika slag eller foton på roliga "memes" som brukar figurera på Kikkis Instagram-konto.

Men nu har Kikki tänkt om! Nu delar hon nämligen med sig av en ovanlig bild, för henne då, nämligen en ”vanlig” bild på sig själv och middagssällskapet på en restaurang.

”Vill tacka för en skön och avslappnad kväll på Solstugan, Rengården i Bollnäs. Vi satt ute i solen med Ljusnan bakom oss, och lade fram en plan på återbesök till ”Dagens Lunch” eller som ikväll middag! Bästa stället i stan, och så nära hem”, skriver artisten på sin Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons