TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oskar och Sannas kyss efter Robinson – nya bilderna avslöjar heta kvällen

31 maj, 2023 
Oskar och Sanna
Oskar Hammarstedt och Sanna Strand tävlade både i finalen av Robinson 2023.
Nu publiceras plötsligt de osedda bilderna där duon kysser varandra.
”Lite kärleksfulla”, skriver Caroline Persson som filmat klippet till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

RobinsonfinalBrand logo
Robinsonfinal

Oskar Hammarstedt, 32, kammade hem vinsten i Robinson 2023. Det var en spännande final som kunde slutat hur som helst men i det sista momentet lyckades Oskar få till sin eld före Sanna Strand, 51, och Pernilla Block, 51. Detta ledde till att det var just Oskar som fick lyfta statyetten och titulera sig som vinnare.

Kyssbilderna på Sanna och Oskar från vilda efterfesten

Efter att synkarna gjorts på inspelningsplatsen samlades finalisterna och de gamla deltagarna för en stor fest. Från denna tillställning har nu Caroline Persson, 24, publicerat ett videoklipp där Oskar och Sanna syns kyssas intensivt.

”Finalfesten i Malaysia var inte lugn”, skriver Caroline till klippet som ligger på Tiktok.

När Hänt når Caroline berättar hon sanningen bakom klippet, det visar sig nämligen inte skett något romantiskt mellan Oskar och Sanna.

Annons

”Det var ingen romans mellan dem på det sättet utan mer en finalkyss! Man har så mycket adrenalin och känner så mycket kärlek för varandra efter ett sånt här äventyr så då blir det lite kyssar här och där mellan deltagarna! Så de flesta har nog kysst någon i gänget bara för vi är glada och lite kärleksfulla haha!”, skriver Caroline i ett meddelande till Hänt.

Oskar har även kommenterat klippet där han skriver:

”Helt lugn kväll”.

När Hänt når Sanna berättar hon om sina tankar kring kyssen.

”Det var en segerpuss. Det blev inga fler pussar mellan oss men det var nog andra kyssar som delades ut där på Malaysia”, skriver Sanna till Hänt.

Okända bluffen i Robinson-finalen – så lurades tittarna

– Jag fick inte tvätta håret för det skulle se ut som att jag kom direkt från tävlingen. Vi hann inte klart med min synk där på kvällen så jag fick göra klart den på morgonen. Direkt från nattklubben till synk, sa då Sanna till Hänt.

FOTO: TV4/Tiktok

Annons