LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oskar Hammarstedt och Sophie fann varandra i Robinson: ”Det stämmer”

26 maj, 2023 
Oskar och Sophie i Robinson
Oskar Hammarstedt och Sophie Sörkvist fann varandra under inspelningarna av Robinson 2023.
Nu berättar de om hur relationen ser ut på hemmaplan i Sverige.
”Vi förstår varandra väldigt bra”, skriver Sophie i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Robinson-Erik WahrolénBrand logo
30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén

Robinson-säsongen börjar lida mot sitt slut. Efter sex veckor på en ö helt utan kontakt med omvärlden har deltagarna kommit varandra riktigt nära.

Härom veckan fick några av de möjligheten att ringa hem till sina nära och kära. Det var då deltagaren Oskar Hammarstedt, 32, som vann ett samtal till sig själv samt ett samtal som han fick ge bort. Oskar valde då att ge bort båda samtalen, ett till Sophie Sörkvist, 27, och det andra till Elin Ambrosiani, 40.

Tjejerna blev oerhört rörda över Oskars gest och Sophie delade med sig av fina ord gällande Oskar.

– Att han ger bort sitt eget samtal som han själv kan å ringa till sin familj. Den här människan är så genuint fin och jag vet inte hur jag ska beskriva honom. Så genuint härligt och fantastisk och snäll på alla sätt, sa Sophie i programmet.

Annons

Oskar Hammarstedt och Sophie Sörenkvists relation idag

Nu avslöjar Oskar att han och Sophie har fortsatt ha en fin relation även på hemmaplan efter inspelningarna.

– Vi har alla en ganska bra kontakt via en gruppchatt där vi skriver typ dagligen annars har jag lite mer kontakt med Sophie. Vi funderar på att åka ut och campa så det är egentligen därför jag är ute och fiskar nu. För att hitta ett bra ställe att campa och fiska på. Vi ska campa och fiska öring, säger Oskar till Hänt och fortsätter:

– Sophies lillebror har tittat på Robinson och blivit inspirerad, han har tittat lite på min Youtube och tänkt att han också vill göra sånt.

Oskar berättar även att både han och Sophie har ett gemensamt intresse för Youtube där de båda är aktiva.

Sophie om Oskar: ”Kom varandra nära inpå djupet”

När Hänt når Sophie berättar även hon om relationen och duons planer för sommaren.

Annons

”Japp det stämmer att vi har god kontakt idag. Oskar och jag lever väldigt olika liv men är ändå lika på många andra sätt. Vi förstår varandra väldigt bra då vi även kom varandra nära inpå djupet under Robinson eftersom vi hann prata om så mycket saker. Vi har kul ihop och skrattar mycket sen imponeras jag av hans otroliga kompetens inom fiskekunskap och vildmarksliv”, skriver Sophie i ett meddelande.

Hon fortsätter:

”Han lärde mig väldigt mycket om detta under Robinson och vi stod i många timmar tillsammans och fiskade under dagarna (det syns dock ej på TV).Oskar är och rekar lite locations just nu faktiskt och jag tror vi kommer åka iväg nu under juni och köra lite torr flug-fiske. Det ska bli kul att komma iväg igen och leva lite som en vilde (jag har saknat vildmarkslivet lite faktiskt)”.

FOTO: TV4

Annons