LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oscar Magnussons stora lycka bekräftad – nyheten som alla väntat på

19 okt, 2023 
OSCAR MAGNUSSON
Oscar Magnusson är ny frontfigur i Sven-Ingvars efter att han tog över i bandet efter sin pappa Sven-Erik Magnusson.
Nu bekräftar han stora lyckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oscar Magnussons nya barnbesked – tre år efter sonen Svens födselBrand logo
Oscar Magnussons nya barnbesked – tre år efter sonen Svens födsel

Oscar Magnusson, 41, är både frontman och sångare för det populära dansbandet Sven-Ingvars. Det var en roll han tog över efter sin pappa Sven-Erik Magnussons bortgång år 2017.

Sedan dess har mycket hänt och i somras har de varit ute på en efterlängtad sommarturné i Sverige! Nu i höst är det återigen turné som står på agendan.

– Det är allt möjligt, sommar först. Det ska bli otroligt kul. Sommar-Sverige, det är få saker som slår det faktiskt! Och höst, då ska vi tona ner lite, lite mer avskalat och personligt, sa Oscar när han gästade Nyhetsmorgon.

Oscar Magnusson avslöjar glada nyheten: ”Rakt från hjärtat”

Men detta är inte de enda roliga nyheterna som händer för Sven-Ingvars. Nu är det nämligen bara en dag kvar tills de släpper sitt nya album Jag kan varken leva med dig eller utan dig.

Annons

I ett inlägg på Instagram kan Oscar nu berätta om den otroligt efterlängtade och glada nyheten:

”Vårt nya album släpps på fredag! ”Jag kan varken leva med dig eller utan dig”, innehåller 13 spår, rakt från hjärtat till ditt öra. Beställ ditt ex via länk i bio! Tagga någon du tycker borde ha lite mer Sven Ingvars i sina liv, spread the word och dela för guds skull! Vi längtar efter att höra vad ni tycker!”, skriver han.

Starka reaktioner efter avslöjandet

Oscar har tidigare berättat om låten Hjärtats röst som finns med på albumet. En helt ny singel för fansen, men enligt Oscar är det en väldigt gammal låt.

– Vi gjorde en version av låten 2010 där pappa sjöng, men jag var inte nöjd med texten och nej, vi fick inte till den. Pappa gillade låten men det var ingen tanke på en platta då, berättade han i Nyhetsmorgon.

Detta är med andra ord en fantastisk nyhet och i kommentarsfältet är fansen nu lyriska över att Sven-Ingvars äntligen släpper ny musik igen.

”Det blir härligt att få lyssna. Man blir ju bara lycklig i hela huvet, för att mynta Ernst. K. Snyggt och coolt konvolut dessutom”, skriver en person.

”Ni ä görbra!”, skriver en annan.

”Beställt”, hälsar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons