LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oscar Magnussons stora glädjebesked – nu bekräftar han: ”Otroligt kul”

16 maj, 2023 
Oscar Magnusson
Oscar Magnusson tog över i bandet Sven-Ingvars efter pappan Sven-Erik Magnussons bortgång.
Nu avslöjas nya lyckan för artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas detBrand logo
Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det

Oscar Magnusson, 41, är både frontman och sångare för bandet Sven-Ingvars. Det var en roll han tog över efter sin pappa Sven-Erik Magnussons bortgång år 2017.

Nu nås vi av flera nya lyckobesked för artisten, och det är något som fansen kommer att glädjas åt!

Oscar Magnusson bekräftar stora lyckan – blir en sommarturné

Det folkkära bandet Sven-Ingvars ska nämligen ge sig ut på en efterlängtad sommarturné i Sverige! Det blir alltså både en sommar- och höstturné för bandet under 2023.

– Det är allt möjligt, sommar först. Det ska bli otroligt kul. Sommar-Sverige, det är få saker som slår det faktiskt! Och höst, då ska vi tona ner lite, lite mer avskalat och personligt, säger Oscar i Nyhetsmorgon.

Men det slutar faktiskt inte där, bandet släpper dessutom i samma veva en ny singel – låten Hjärtats röst. En ny singeln, men enligt Oscar själv en väldigt gammal låt.

– Vi gjorde en version av låten 2010 där pappa sjöng, men jag var inte nöjd med texten och nej, vi fick inte till den. Pappa gillade låten men det var ingen tanke på en platta då.

Annons

Oscar Magnussons om nya albumet – så många låtar blir det

Men nu har bandet alltså hittat tillbaka till låten. Hjärtats röst är skriven av ingen mindre än Oscar själv, och det är även han som sjunger den.

Låten är ett litet smakprov på vad som komma skall för i höst kommer nämligen även ett helt nytt album att släppas. Senast bandet släppte ett helt album var år 2021 och då med succéalbumet En liten bit av Värmland.

– Jag tror det blir tio tolv låtar. Jag hoppas att det blir Sven-Ingvars. Vi är ett band som har hållit ihop länge och har ett sound, vi har väldigt mycket samma musikaliska preferenser när vi är i studion, säger Oscar.

Vad det nya albumet kommer heta är ännu inte avslöjat.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Karin Törnblom/TT

Annons