TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oscar Fjärrstrands kärlekslycka med Cissi efter Bonde söker fru

31 dec, 2019 
Oscar Fjärrstrand och Cecilia Pettersson.
De fann varandra i Bonde söker fru 2019.
Nu berättar Oscar Fjärrstrand om kärlekslyckan med Cecilia Pettersson.
”För ett år sen visste jag bara att jag var inskickad till Bonde söker fru som en kul grej”, skriver han på Instagram.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

TV4:s Bonde söker fru bjöd i vanlig ordning på både dramatik och kärlek. 22-årige getbonden Oscar Fjärrstrand valde i slutet mellan två tjejer – Wilma Karlsson och Cecilia Pettersson. När han avslutningsvis skulle ta Wilma Karlsson på en sista dejt sa han till henne att han enbart såg henne som en vän.

– Jag tycker att du är fantastisk och jätterolig att hänga med, men jag känner att jag bara får en väldigt bra kompiskänsla med dig, sa han i programmet.

20-åriga Wilma Karlsson reagerade starkt och brast ut i gråt i programmet.

– Jag har aldrig, aldrig, aldrig känt så här bra ihop med någon kille förut. Jag har sett allting framför mig och jag hade verkligen hoppats på att det skulle vara jag som stod där till sist, sa hon i programmet.

Sist kvar stod Cecilia Petterson, vilket kanske inte var helt oväntat efter hennes och Oscars flera kyssar och varma kärlek paret emellan.

Oscars och Cecilias kärlekslycka

Nu delar Oscar Fjärrstrand ett inlägg på Instagram där han i en video med Cecilia uppmuntrar andra att söka in till Bonde söker fru.

Annons

– Om ni inte törs kan någon annan söka åt er. Vi var med i år och fann kärleken hos varandra. Ni har inget att förlora på det, det är bara kul, säger Oscar i videon.

Till videon skriver han även hur snabbt livet vände för honom med hjälp av det populära tv-programmet – och beskriver lyckan över att få fira in år 2020 med sin nya kärlek.

”För ett år sen visste jag bara att jag var inskickad till Bonde söker fru som en kul grej och i år får jag fira in det nya året med min ”fruga” och det är helt fantastiskt! Är du bonde och singel eller har en vän som är det! Skicka in ansökan”, skriver han i inlägget.

FOTO: TV4/ Daniel Ohlsson

Annons