Därför pratar inte Oscar Enestad,25, om åldersskillnaden med Cecilia,53

OSCAR ENESTAD, CECILIA DAHLBOM

Oscar Enestad och flickvännen Cecilia Dahlbom har varit ett par i fem år. Men han har alltid varit ganska fåordig kring deras förhållande. Nu berättar han varför.
– Jag tycker att jag är väldigt privat, säger han i Efter fem.
0:38

Efter reklamen: Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

(0:38)

Artisten Oscar Enestad, 25, var tidigare känd som en av medlemmarna i musiktrion FO&O. 2017 splittrades bandet och sedan dess har Oscar satsat på en solokarriär. 2019 ställde han upp i Melodifestivalen med bidraget I love it men lyckades dessvärre inte ta sig vidare till final.

Låten som Oscar framförde i Mello handlar om hans kärleksrelation med Cecilia Dahlbom, 53. Det skiljer 29 år mellan honom och flickvännen, något som har lett till att de stött på en del motstånd från sin omgivning. För Nöjesbladet berättade Oscar om kopplingen mellan förhållandet och låten.

– Den handlar om att man ska få älska vem man vill. Den handlar om att stå upp för sig själv och följa sitt hjärta, oavsett vad någon säger. Jag har skrivit utifrån mitt perspektiv med mig och min tjej, sa han då.

Exklusivt
Stefans ord om Caspers bebislycka: ”Det är väl..”

Därför snackas det om Oscars och Cecilias förhållande

Flickvännen tyckte att Oscars framträdande i Mello var strålande.

– Jag är speechless. Jag är så stolt över honom, sa Cecilia Dahlbom till Aftonbladet på efterfesten.

Sedan dess har många varit nyfikna på Oscars förhållande med Cecilia och i media har åldersskillnaden blivit väldigt omskriven.

Nu ska Oscar släppa ny musik och är därför på plats i Efter fem på TV4 för att berätta om de nya låtarna. Men under samtalet med programledaren Anna Brolin, 41, kommer de även in på förhållandet med Cecilia och åldersskillnaden på 29 år.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oscar Enestad om åldersskillnaden med Cecilia Dahlbom

Oscar har alltid varit väldigt hemlighetsfull kring sitt privatliv och sin relation med Cecilia. Nu berättar han varför han är så fåordig kring det hela.

– Alltså jag är väl fortfarande så här att jag tycker att jag är väldigt privat. Alltså mitt privatliv vill jag hålla för mig själv. Sedan så ställer jag upp i Mello med en låt som jag liksom visste att det skulle hända grejer, säger Oscar i Efter fem och fortsätter:

– Men för mig var det viktigt just då att liksom, den har ett så fint och viktigt budskap som jag vill förmedla. Så, då var det bara att tuta och köra. Men jag är fortfarande liksom såhär att jag försöker vara väldigt privat om mitt privatliv.

Trots att det blev en del skriverier om åldersskillnaden så var det samtidigt många som hyllade Oscar.

– Det var jättemånga som skrev efter Mello att "gud det här behövde jag verkligen höra" och folk som har känt likadant liksom.

EFTER FEM
FOTO: TV4

Tone Sekelius leder nya Paradise

Se klippet här!

FOTO: TV4, Johan Nilsson/TT

SENASTE NYTT!