LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Exklusiv intervju – FO&O-Oscar och Cecilia bekräftar sin kärlek

20 jan, 2018 
Hans & Anna Shimoda
För första gången pratar FO&O-Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom sin relation. De kom hand i hand till Elle-galan och för Hänt bekräftar de sin kärlek: "Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt".
Annons

Deras förhållande har varit känt sedan ett år tillbaka. Under ”Melodifestivalen” förra året basunerade stora rubriker ut att Fo&O:s Oscar Enestad, 20, var tillsammans med 29 år äldre Cecilia Dahlbom, 49. Paret blev hårdbevakade under hela Mello-turnén, men de har aldrig ställt upp på bild tillsammans och inte pratat om sin relation.

Tills nu.

När paret kommer hand i hand till Ellegalan på Grand Hôtel i Stockholm ställer de för första gången upp för bild och pratar om sin relation med Hänts Hans och Anna Shimoda.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt. Det är inget konstigt alls, vi trivs ihop, säger Cecilia och håller om Oscar.

Hon vill titta på bilden på dem. Cecilia konstaterar att hon numera försöker att inte skratta så mycket på bild med Oscar.

– Nej, för han ler aldrig på bild och jag gabflabbar, det ser inte klokt ut…

Cecilia var tidigare tillsammans med Jonas Dahlbom, 48, tidigare Årets kock och framgångsrik restaurangentreprenör. De har två barn tillsammans och fortfarande god kontakt.

Annons

– Han träffade en tjugo år yngre tjej och när jag träffade Oscar och berättade att ”hmmm, han är 28 år yngre så garvade han bara och sa ”kör!”.

Cecilia och Oscar festar och umgås med goda vänner på efterfesten på Grand Hôtel. De gör ingen hemlighet av att de är ett par och det märks att det här året då förhållandet har varit känt har gjort att de nu kan slappna av. De skojar och skrattar och verkar inte bry sig om vad folk tycker. Om de nu tycker något.

– Att vi har varit tillsammans så länge säger väl det mesta, avslutar Cecilia.

SE OCKSÅ: Felix Sandman om kärlekskrachen: “Låg på golvet och grät”

Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"Brand logo
Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"

Här är bilderna på Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom:

FOTO: Shimoda Media, Ibl

Annons