FO&O-Oscars kryptiska svar – efter ryktet om kärleksresan med Cecilia, 49

För några veckor sedan befann sig Oscar Enestad på semester på Maldiverna, och några av hans fans säger att han var där med den påstådda flickvännen Cecilia Dahlbom. När Hänt frågar honom om detta stämmer, ger han ett kryptiskt svar.

När vintermörkret sveper in drar vi gärna till varmare breddgrader, och lika så gör även FO&O-medlemmen Oscar Enestad, 20. För bara några veckor sedan åkte han på semester och på Instagram postade han många bilder från värmen att bli avundsjuk på.

I kommentarsfältet undrade hans fans vart han har var och med vem han var på semester med, men flera tycktes redan ha listat ut det. Det påstods att han befann sig på Maldiverna tillsammans med Cecilia Dahlbom, 49, som är Oscars påstådda flickvän sedan månader tillbaka. Men trots att ryktet kring deras romans florerat länge, vill ingen av dem bekräfta det.

”Han har varit på Maldiverna med Cecilia, med de är hemma nu”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Han har varit på Maldiverna med Cecilia i två veckor”, skriver en annan.

Andra hoppas att de två har haft en härlig resa ihop,

”Gulle dig , hoppas du och Cecilia har de underbart”, skriver en följare och ”Hoppas ni har de mysigt”, skriver ännu en.

Ja, i Maldiverna har han varit i två veckors tid, det berättar han för Hänt. Men om han varit där med Cecilia Dahlbom är han inte lika villig att svara på.

– Hmm jag lämnar det öppet, men det var en bra resa, säger Oscar Enestad kryptiskt till Hänt.

LÄS OCKSÅ: FO&O-medlemmen plötsligt singel – nu berättar han om uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Såhär har ni aldrig hört FO&O förut – WOW!

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!