ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anna Sahlene sätter ner foten – efter orden om sonen Orlando

31 jan, 2023 
Orlando Wahlsteen och Anna Sahlene
Elvaårige Orlando Wahlsteen fick motstå kommentarer av tittare om sitt utseende efter sin medverkan i Talang.
Nu sätter mamma Anna Sahlene ner foten.
– Då får det vara nog, säger sångerskan till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rejhan om stödet från tidigare Talang-jurynBrand logo
Rejhan om stödet från tidigare Talang-juryn

Underhållningsprogrammet Talang är tillbaka ännu ett år med en 13:e säsong och i vanlig ordning kliver ett helt gäng upp på scenen för att göra allt i sin makt för att imponera på den eminenta juryn.

Inför denna säsong av Talang har stora delar av juryn ersatts. Sarah Dawn Finer, Bianca Ingrosso och Edward af Sillén hoppade av programmet efter säsong tolv och i deras ställe sitter komikern Johanna Nordström, skådespelaren Helena Bergström och musikern Viktor Norén, i juryn i sällskap av David Batra.

I den gångna helgens avsnitt dyker ingen mindre än sångaren Anna Sahlenes son Orlando Wahlsteen, 11, upp och bjuder minst sagt på show i ett nummer som innehåller både sång, beatbox och karate.

I kommentarerna påpekar flera att de inte kan se om han är en kille eller tjej – något som han får höra ofta på grund av hans hår berättar Anna i en intervju med Hänt.

Annons

– Han får höra det hela tiden, och det är ju för hans hårlängd. Det är helt vansinnigt att en kille inte ska kunna ha långt hår, säger Anna.

Sångerskan sätter ner foten – efter påhoppen mot sonen

Anna berättar att Orlando alltid gått sin egen väg och vågat ha sin egen stil och hon tycker att det är helt sanslöst att vi inte kommit längre än att folk ska påpeka hans kön.

– Det är väl en sak att folk kan ta fel. Men sen när han säger att han är en kille, då får folk fanimej lyssna på det. Och då får det vara nog, då lyssnar man. Då räcker det, säger Anna och fortsätter:

– För jag tänker att det är så fruktansvärt inskränkt annars för alla barn. Jag tror att det är ganska många killar som skulle tycka att det var snyggt med långt hår, men inte vågar. Och det är tråkigt att vi inte har kommit längre. Men då tänker jag att Orlando, han ska inte behöva axla någon slags förebild-roll som elvaåring, men om det kan inspirera någon annan liten grabb eller tjej att ha sin egen stil så är det ju fantastiskt!

Annons

Anna Sahlenes enorma stolthet över sonen Orlando

Familjen var på plats under hans framträdande och hon kan inte med ord beskriva hur stolt hon är över sin sons insatts – både för att han vågar vara sig själv och för uppträdandet i sig.

– Det var helt fantastiskt! Vi är naturligtvis otroligt stolta och glada hela familjen! Vi tyckte att det var så fruktansvärt modigt av honom och alla andra deltagare att ställa sig på Talang-scenen, säger Anna och fortsätter:

– Sen tycker jag att Orlando är väldigt modig på det sättet att han har sin egen stil, och det har han alltid haft. Att han vågar det. Det finns så mycket krav på hur små pojkar och flickor ska se ut, och han bryter det. Och det är så modigt. Det är inte så lätt för någon.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons